پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ بهمن ۱۳۸۴، ۱۰:۰۵

در گفتگو با "مهر" عنوان شد:

50 درصد بودجه هاي شهري صرف دوباره كاري مي شود

50 درصد بودجه هاي شهري صرف دوباره كاري مي شود

عضو شوراي اسلامي شهر كرج از صرف بيش از نيمي از بودجه هاي شهري كلانشهرها براي دوباره كاري انتقاد كرد.

محمود دادگو به خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در كرج گفت: بسيار ديده شده كه پس از انجام يك پروژه ، نهادهاي ديگر بنا به ضرورت بخشي از طرح اجرا شده را تخريب كرده اند و لاجرم آن بخش بايد دوباره ترميم و بازسازي شود.

وي افزود: چنانچه در كلانشهرهاي كشور يك بانك اطلاعات شهري قوي وجود داشته باشد مي توان با مديريت اصولي جلوي بسياري از اين دوباره كاري ها را گرفت.

دادگو خاطر نشان كرد: اجراي طرح ها به صورت علمي و استفاده از نظرات كارشناسي نيز مي تواند جلوي بخش قابل توجهي از اين دوباره كاري ها را بگيرد.

عضو شوراي شهر كرج تصريح كرد: به جرات مي توان گفت اگر در شهرهاي بزرگ دوباره كاري نشود، بسياري از پروژه هاي نيمه كاره به پايان خواهند رسيد.

وي يادآور شد: البته با توجه به بافت اغلب كلانشهرهاي كشور ، جلوگيري از اين مسئله كمي مشكل است اما در همين بافت سنتي و پيچيده نيز مي توان جلوي بسياري از دوباره كاري ها را گرفت.

دادگو پيشنهاد كرد: كارشناسان كلانشهرهاي كشور مسئله دوباره كاري را طي يك سمينار بررسي و راهكارهاي اصولي حل اين معضل را ارائه دهند.

 

کد خبر 281007

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha