به گزارش خبرگزاري مهر رييس جمهور در اين ديدار با اشاره به حساسيت منطقه واوضاع سرزمين هاي اشغالي اظهار اميدواري كرد: با كمك مجامع جهاني نظير سازمان ملل متحد و كشورهاي اسلامي حقوق حقه مردم فلسطين به منظور ايجاد صلحي مبتني بر عدالت تامين شود.
سيدمحمد خاتمي با تجليل از مقاومت مردم لبنان در برابر متجاوزان به اين كشور، بر حفظ و تقويت وحدت ميان اقوام مختلف و نيز توسعه اقتصادي، اجتماعي و علمي لبنان تاكيد كرد.
رييس جمهور آمادگي جمهوري اسلامي ايران براي تعميق بيشتر مناسبات دوجانبه بويژه پس از سفر خود به اين كشور را يادآور شد و خواستار بهره گيري از همه ظرفيتهاي موجود براي گسترش بيش از پيش روابط شد.
خاتمي روابط عميق تهران ، دمشق و بيروت را در جهت استقرار صلح عادلانه در منطقه و پيشرفت و سازندگي توصيف كرد و گفت: اين همكاريها نقطه اميدي در منطقه ماست.
رييس جمهور ادامه اشغال عراق را اهانت به مردم اين كشور دانست و گفت: ما خواهان وحدت مذهبي و قومي و ايجاد ثبات در عراق هستيم تا اين كشور بتواند با همسايگان در صلح و صفا زندگي كند.
وي با اشاره به هياهوهاي اخير پيرامون فعاليت هاي صلح آميز هسته اي ايران، ضمن تاكيد بر سياستهاي ايران در دفاع از منطقه عاري از سلاح اتمي، اظهار داشت: تهران همكاري با آژانس بين المللي انرژي هسته اي را با وجود قطعنامه نامناسبي كه صادر شد، ادامه مي دهد زيرا از شفافيت برنامه هاي صلح آميز خود نگراني ندارد.
"وليد جنبلاط" نيز در اين ديدار با تشريع موقعيت سياسي، اقتصادي لبنان ابراز اميدواري كرد با گسترش مناسبات دو جانبه منافع طرفين تامين شود. وي با اشاره به اوضاع سرزمين هاي اشغالي و عملكرد رژيم صهيونيستي، از وضعيت مردم مظلوم فلسطين و آوارگي آنها ابراز تاسف كرد.
آقاي "وليد جنبلاط" همچنين ابراز اميدواري كرد، در عراق با محوريت سازمان ملل و تلاش تمام كشورهاي منطقه، حكومتي يكپارچه و برخاسته از آراي مردم استقرار يابد.
نظر شما