پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ مهر ۱۳۸۲، ۱۶:۱۵

رييس حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي

طنز را جدي بگيريد!

طنز را جدي بگيريد!

رسالت حوزه هنري بهره گيري از ظرفيت هاي هنر براي احياي ارزش هاي اصيل انساني است.

به گزارش خبرنگار هنري "مهر"، حس بنيانيان رييس حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي  كه ديروز در مراسم اختتاميه نخستين جشنواره بين المللي طنز سخن مي گفت، با بيان اين مطلب خاطر نشان ساخت:  فعاليت هاي ما در حوزه هنري گام برداشتن در راه تجلي ارزش ها  و نشان دادن چهره واقعي اسلام است كه بر اثر كم تجربگي  و هواي نفس همه ما از مديران حكومتي گرفته تا مردم دچار خدشه شده است.  در اين ميان هيچ كس نمي تواند از بار مسووليت شانه خالي كند. چون اين مساله به فرهنگ عمومي بر مي گردد و به همه ما ارتباط دارد.
وي در ادامه به حركت هاي حوزه هنري در همين زمينه اشاره كرد و گفت:  ضعف نفس و بي تجربگي بسياري از ما باعث شده است تا اسلام براي برخي از جوانان جذابيت و شيريني خود را از دست دهد. به همين خاطر حوزه هنري دست ياري به سوي هنرمندان طنز دراز مي كند تا در راه نشان دادن چهره واقعي اين دين اصيل و انسان ساز به ما كمك كنند و با استفاده از ظرافت هاي طنز به شكل مستقيم تري مسايل را بيان نمايند.
بنيانيان به شيوه هاي تبليغ و استحكام دين اشاره كرد و گفت:  اخلاقيات، احكام و جهان بيني عمومي و كلي اساس نشر دين را در هر كشوري تشكيل مي دهد. احكام به جهت اينكه قانونمند هستند و به صراحت بيان شده اند، به راحتي قابل دسترسي و اجرا در جامعه هستند. اما اخلاقيات به فرهنگ اجتماع ربط دارد و به همين خاطر زمان بر و مربوط به همه اقشار اجتماع است. در كشور ما احكام به روشني تبديل به قانون شده و به اجرا در آمدند، اما موفق به تجلي اخلاق زيباي اسلامي در جوانان و نوجوانان نشده ايم.
وي تاكيد كرد:  ما بايد با نفاق، دورويي، تزوير، بي نظمي و قانون شكني مبارزه كينم تا در اين بين صفات وارسته و والاي اسلامي متجلي شود. ما موظف به استفاده از ظرفيت هاي هنري در جامعه هستيم به خصوص در شرايط كنوني كه نياز آن بيشتر حس مي شود.
مدير حوزه هنري بر اهميت طنز تصريح كرد و گفت:  اگر اين مسايل براي هنرمندان عرصه طنز شفاف باشد و با مسايل عميق ديني وتاثير آن در اجتماع آشنايي كاملي داشته باشند، به خوبي موفق به احيا ارزش هاي اخلاقي خواهيم شد و لزوم برپايي چنين مراسمي بيشتر حس مي شود.
وي يادآور شد:  طنز به خوبي مي تواند با هدف قرار دادن  سنت ها و عرف هاي اشتباه كه با دين مخلوط شده است و با نشان دادن تندروي و تحجرهايي كه وجود دارد، مي تواند چهره اسلام متعادل و زيبا را معرفي كند و نشان دهد كه اين دين آسماني براي تمامي نيازهاي معنوي و مادي بشري احكام معين و به جايي دارد.

کد خبر 28220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha