به گزارش خبرنگار سينمايي مهر ، بر اساس نتيجه آراء به دست آمده تا پايان نمايش فيلم هاي روز سه شنبه 4/11/84 در بخش فيلم هاي مسابقه سينماي ايران فيلم چهارشنبه سوري با83/80 در صد در بالاي جدول و جايي در دور دست به كارگرداني خسرو معصومي با 44/40درصد در پايين جدول قرار دارد .
فيلم چهارشنبه سوري به كارگرداني اصغر فرهادي
برپايه اين خبر ، فيلم تقاطع به كارگرداني ابوالحسن داوودي با76/79 درصد ، به نام پدر ساخته ابراهيم حاتمي كيا با 77/93درصد و ستاره مي شود با94/40 درصد به ترتيب توانستند اين آراء را به دست آورد .
در بخش فيلم هاي خارجي جشنواره (بين الملل - آسيا - معناگرا ) فيلم پنهان با 86/76 درصد در بالاي جدول و حريم خصوصي با 07/27رصد در پايين جدول قرار دارد.
همچنين فيلم هاي سقوط با 38/68رصد ، كريسمس مبارك با 53/39 درصد ، و فيلم يخ زده با 07/34درصد به ترتيب در جدول اين آراء را به دست آوردند .
نظر شما