به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، در اين نشست مازيار ميري كارگردان، جهانگير كوثري تهيه كننده، نيلوفر خوش خلق و محمدرضا فروتن بازيگران و پرويز شهبازي نويسنده فيلمنامه حضور داشتند.
محمدرضا فروتن و مازيار ميري در نشست مطبوعاتي "به آهستگي"
در ابتداي اين جلسه جهانگير كوثري درباره فيلم "به آهستگي" گفت: "در ابتدا تهيه كنندگي اين فيلم از طرف ميري به من پيشنهاد شد و من شايد در 48 ساعت به دليل مضموني كه فيلم داشت اين كار را بر عهده گرفتم. زيرا فكر مي كنم ژانر فيلم كه يك ژانر اجتماعي است در سينماي ايران رايج تر از ژانرهاي ديگر است و هميشه با ساخت خوب مورد استقبال مخاطب قرار مي گيرد. من و كارگردان در ساخت اين فيلم وجوه مشترك بسياري داشتيم و در ابتداي امر نيز محمدرضا فروتن را براي نقش اصلي فيلم انتخاب كرديم."
ميري در ادامه صحبت هاي كوثري افزود: "من بسيار خوش شانس بودم كه با عوامل خوب و مناسبي اين فيلم را ساختم و از نتيجه كار بسيار راضي هستم." شهبازي نيز درباره فيلمنامه "به آهستگي" گفت: "اين فيلم يك درام كاراكتر است و فكر مي كنم درباره تمامي كاراكترها توضيح كاملي در فيلم داده شده است.
فروتن درباره شخصيت سيدمحمود در فيلم گفت: "من در ارائه اين نقش ممنون شخصيت پردازي شهبازي هستم و در حقيقت من ابتدا عاشق اين نقش شدم و بعد بازي را در آن شروع كردم. از اينكه در كنار مازيار ميري بودم بسيار خوشحالم و فكر مي كنم با وجود گروه كا را موفقتر انجام دادم." در ادامه خوش خلق در باره نقش پري در فيلم "به آهستگي" گفت: "بازي در اين فيلم يك كار حرفه اي براي من تلقي مي شود و از اينكه توانستم با اين گروه كار كنم بسيار خوشحالم. البته حضور اين عوامل حرفه اي در فيلم براي من يك شانس بزرگ بود."
ميري درباره موسيقي فيلم هم توضيح داد: "من از محمدرضا درويشي خواستم براي تيتراژ انتهاي فيلم موسيقي بسازد كه در انتها مخاطب بخواهد از احساس خوشحالي برقصد. البته بخشي از موسيقي فيلم كه توسط ايشان ساخته شده در يكي از سكانس ها بود كه حذف شده است." وي در ادامه بيان كرد: "من احساسم اين است كه محمود در "به آهستگي" همان پسر فيلم "زير پوست شهر" است كه دختر مورد علاقه اش با او ازدواج نكرده و بزرگتر شده و در فيلم "به آهستگي" با شخص ديگري ازدواج مي كند و اين اتفاق برايش مي افتد."
ميري درباره موضوع فيلم و قضاوت افراد در آن گفت: "من خواستم به موضوعي بپردازم كه گريبانگير مردم اين كشور است و آن هم قضاوت هاي نابجا درباره يكديگر است. ما در سينما هم يكديگر را بسيار متهم به ارتباط هاي مختلف با هم مي كنيم و نبايد به راحتي به اين باورها تن بدهيم."
كوثري هم در انتهاي اين نشست گفت: "سينماي ايران در حال حاضر توانسته به موقعيت هاي بسياري برسد و براي اينكه اين راه ادامه پيدا كند لازمه آن استمرار است. بايد عرصه را براي جوانان فيلمساز بااستعداد كه دغدغه جامعه را دارند باز كنيم."
نظر شما