پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ بهمن ۱۳۸۴، ۱۰:۰۱

توسط سازمان اسناد و كتابخانه ملي

" روزنامه خاطرات ناصر الدين شاه " مكتوب شد

كتاب " روزنامه خاطرات ناصر الدين شاه " در 248 صفحه و با تصحيح ، توضيحات ، ويرايش و مقدمه دكتر عبدالحسين نوايي و الهام ملك زاده منتشر شد .


به گزارش خبرنگار كتاب مهر ، اين كتاب كه درسال 1306 قمري نوشته شده ، مشتمل بر وقايع مختلف اجتماعي مي باشد .

از جمله وقايع و مسائل درخاطرات ناصر الدين شاه كه در اين كتاب به آنها اشاره شده است ، مراسم عزاداري سالار شهيدان و برپايي تعزيه ها ، حضور در تكيه ها و روضه هاي مختلف ، رسيدگي به اوراق دولتي و اداري، رفتن  به شكارگاه هاي دوشان تپه جاجرود ، سان ديدن از قشون و افواج نظامي و ... است كه به صورتي روشن و كامل به شرح آنها پرداخته شده است .

نكته جالب آن كه هر گونه اشاره به مسائل سياسي در اين خاطرات به چشم نمي خورد ، صرفا در يك الي دو صفحه مطالبي موجز و رمز گونه آمده است كه بيانگر اقدام ناصر الدين شاه براي اداي پاره اي توضيحات سياسي است و لاغير.

كتاب روزنامه خاطرات ناصرالدين شاه به لحاظ نحوه نگارش هم اختصاصات خاص خود را دارد كه ضمن ويرايش هاي املايي ، مصححان  اصل متن را حفظ كرده اند.

اين اثر كتاب روزنامه خاطرات ناصر الدين شاه در 248 صفحه و با تصحيح ، توضيحات ، ويرايش و مقدمه دكتر عبدالحسين نوايي و الهام ملك زاده توسط سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري  اسلامي ايران با قيمت 20000 ريال منتشر شده است.

کد خبر 283623

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha