پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ تیر ۱۳۹۴، ۹:۵۴

رئیس خانه فرش کردستان:

۸۵ هزار کردستانی در حوزه فرش دستباف فعالیت دارند

۸۵ هزار کردستانی در حوزه فرش دستباف فعالیت دارند

سنندج - رئیس خانه فرش کردستان گفت: در حال حاضر ۸۵ هزار کردستانی در حوزه فرش دست باف فعالیت داند.

به گزارش خبرنگار مهر، اشرف رستم پور شامگاه یکشنبه در جریان بازدید خبرنگاران از کارگاه فرش اظهار داشت: ۲۲ هزار و ۵۰۰ نفر از این تعداد تحت پوشش بیمه ‌های تامین اجتماعی قرار هستند.

وی افزود: کردستان در حوه فرش دستباف یکی از برندهای جهانی است و ظرفیت های لازم را هم دارد و باید مسئولان در این حوزه به صورت جدی تر ورود پیدا کنند.

رئیس خانه فرش کردستان بیان کرد: تلاش در راستای شناسایی و ساماندهی فرشبافان واقعی از مهم ‌ترین اولویت‌ های خانه فرش استان است و در این راستا نیز سامانه و نرم‌ افزار لازم تعریف شده است.

رستم پور یادآور شد: کاهش حمایت دولت از فرش مشکل بزرگی در رکود این صنعت است و انتظار می رود که مسئولان حمایت بیشتری از این حوزه داشته باشند.

وی ادامه داد: متاسفانه حمایت دولت از صنعت فرش در سطح کشور کاملا حذف شده است و این روند نیازمند بازنگری جدی است.

رئیس خانه فرش کردستان گفت: لیزینگ فرش از جمله مباحثی است که متاسفانه مورد بی‌ مهری قرار گرفته و برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی باید در بحث بازاریابی و سایر حمایت‌ ها نیز دولت ورود پیدا کند.

رستم پور اظهار داشت: مهم‌ ترین مشکلات کارگاه ‌ها و مجتمع‌ های تولیدی فرش در کردستان سرمایه در گردش و نبود نقدینگی برای تقویت و توسعه بخش تولید است.

وی افزود: متاسفانه کشورهای رقیب در حوزه فرش برنامه ریزی های خوبی را داشته اند و بازارهای جهانی را با مدیریت درست به خود اختصاص داده اند.

رئیس خانه فرش کردستان بیان کرد: در حال حاضر کشور ترکیه با شناسایی نیازهای کشور روسیه امروزه میلیون‌ ها دلار فرش را به بازار این کشور عرضه می ‌کند و این یک تهدید برای فرش دستباف و اصیل ایران است.

رستم پور یادآورشد: حوزه تولید و صادرات فرش بهترین گزینه و بستر برای دستیابی به اهداف اشتغال و توسعه است.

وی ادامه داد: فرش کردستان یکی از معروف ترین فرش‌ های جهان است که امروزه متاسفانه به دلیل برخی بی ‌تدبیری‌ ها از جمله گرایش بافندگان به سمت تولید تابلو فرش رفته است.

رئیس خانه فرش کردستان گفت: حمایت از تولیدکنندگان فرش سنندج، پرداخت تسهیلات کم ‌بهره به واحدهای تولیدی فرش و سایر برندهای استان می ‌تواند در پویایی و توسعه این حوزه نقش بسزایی داشته باشد.

کد خبر 2847857

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha