پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ تیر ۱۳۹۴، ۱۶:۴۴

فیلم «جاذبه» دیگر به دادگاه کشیده نمی‌شود

فیلم «جاذبه» دیگر به دادگاه کشیده نمی‌شود

«تس گریتسن» نویسنده آمریکایی از شکایت خود علیه کمپانی «برادران وارنر» و «نیولاین» دست بر می دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، «تس گریتسن» رمان نویس و پزشک بازنشسته که ادعا کرده بود فیلمنامه «جاذبه» برداشتی از رمان او به همین نام است و این دو کمپانی میلیون ها دلار به او بدهکار هستند، با رد شدن ادعایش برای دومین بار در دادگاه فدرال از شکایت خود دست می‌کشد.

گریتسن در سال ۱۹۹۹ کلیه حقوق رمان «جاذبه» به مبلغ ۱ میلیون دلار را به بخشی از کمپانی «نیولاین» که بعدها بخشی از کمپانی «برادران وارنر» شد، واگذار کرده بود. گریتسن ادعا کرده بود که کمپانی نیولاین تعهد داشت که ۲.۵ در صد از سود خالص این فیلم را به او بپردازد. این فیلم در سال ۲۰۱۴ برنده ۷ جایزه اسکار شد و بیش از ۷۰۰ میلیون دلار فروش داشت. 

گریتسن درباره این موضوع در وبلاگ خودش نوشت: خسارت های مالی و روحی که من باید برای این ادامه این دعوا بپردازم و شرایط موجود، من را مجبور می‌کند که در مورد این موضوع بیش از این تلاش نکنم. 

اولین بار دادگاه در ماه ژانویه ادعای او را رد کرده بود، اما وی تقاضای تجدید نظر کرد و اوایل این ماه برای بار دوم این ادعا از سوی دادگاه رد شد.

کد خبر 2848512

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha