سعید حکیمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس بررسی های انجام شده توسط واحد اجرائیات شهرداری ساوه، افرادی که در این شهر اقدام به تکدی گری می کنند، نیازمندان واقعی جامعه نیستند و بیشتر این افراد با سو استفاده از احساسات و اعتقادات مردم اقدام به گدایی می کنند.
وی به موردی از تکدی گری در عوارضی اتوبان ساوه - سلفچگان ساوه اشاره کرد و اظهار داشت: یک زن و یک مرد که هر دو اعتیاد به شیشه داشتند، دو ساعت در عوارضی تحت مراقبت قرار گرفتند و این دو نفر پس از این مدت هریک مبلغ ۱۰۰ هزار تومان با سوء استفاده از اعتقادات رانندگان گدایی کردند.
مسئول اجرائیات شهرداری ساوه از شهروندان خواست تحت هیچ عنوان به متکدیان کمک نکنند چون نیازمندان واقعی توسط نهادهای حمایتی شناسایی و مورد حمایت قرار می گیرند و چنانچه مردم تمایلی به کمک به افراد نیازمند دارند کمک های خود را به اداره بهزیستی یا کمیته امداد امام خمینی(ره) این شهر تحویل دهند.
حکیمی با بیان این که یاری به متکدیان کمک به افزایش آسیب های اجتماعی است، ابراز داشت: کمک نکردن به متکدیان در سطح شهر باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.
وی موفقیت طرح جمع آوری متکدیان سطح شهر از سوی شهرداری را در گرو همکاری شهروندان دانست و افزود: کمک نکردن به این افراد از سوی شهروندان مهم ترین عامل در برخورد با این پدیده ناخوشایند است.
نظر شما