پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۹

میزان تولید برق دو نیروگاه استان سمنان به مرحله سر به سر رسید

میزان تولید برق دو نیروگاه استان سمنان به مرحله سر به سر رسید

سمنان - مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: میزان تولید برق دو نیروگاه سمنان و شاهرود درحال حاضر به مرحله سر به سر رسیده است.

به گزارش خبرنگار  مهر، محمد موسوی زاده صبح پنجشنبه درنشست با خبرنگاران در محل شرکت توزیع برق استان سمنان با اشاره به فعالیت دو نیروگاه سمنان و شاهرود با تولید سالانه ۵۰۰ مگاوات برق، افزود: میزان تولید برق این نیروگاه ها با میزان مصرف انرژی برق در استان سمنان اکنون در مرحله سر به سر رسیده است.

وی گفت: با توجه به اینکه نیروگاهی تازه تاسیس در استان سمنان اکنون تمام تولیدش به حد مصرف رسیده است، نکته قابل توجهی است که نیاز به توجه مردم به صرفه جویی دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان به وجود ۱۰۰ دستگاه دیزل ژنراتور در دستگاه های اجرایی استان اشاره کرد و گفت: مدیران دولتی برای آماده به کار بودن این دستگاه ها، برای استفاده در شرایط اوج بار مصرف در تابستان با شرکت توزیع برق همکاری داشته باشند.

موسوی زاده با اشاره به متوسط رشد پنج درصدی سالانه مصرف برق، گفت: هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری برای رفع نیاز این میزان افزایش مصرف در سال آینده نیاز است.

 وی با بیان اینکه توجه مشترکان به مدیریت مصرف می تواند در تعادل بخشی به هزینه ها و سرمایه گذاری کمک کند، افزود: سال ۹۳ بالغ بر هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال از محل مدیریت مصرف برق از سوی مردم صرفه جویی شد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان با اشاره به این مطلب که  با توجه به پیش بینی افزایش متوسط دمای هوا در تابستان ۹۴ نسبت به سال های گذشته، ادامه داد: این افزایش دمای هوا، افزایش مصرف را به همراه دارد که نیاز مند توجه مردم به بحث مدیریت مصرف است.

موسوی زاده در خاتمه تاکید کرد: سرمایه گذاری در صنعت برق هر پنج سال در کشور دو برابر شده، ولی افزایش تصاعدی مصرف نیز در کشور قابل توجه بوده است.

کد خبر 2849681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha