پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۴:۳۸

آخوندی:

اعتبار دولتی مکمل بخش خصوصی باشد/تامین مالی راه آهن اردبیل

اعتبار دولتی مکمل بخش خصوصی باشد/تامین مالی راه آهن اردبیل

اردبیل – وزیر راه و شهرسازی تاکید دارد که در بخش عمران اعتبارات دولتی باید مکمل اعتبارات بخش خصوصی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس احمد آخوندی بعد از ظهر پنج شنبه در مراسم افتتاح مجتمع پزشکان اردبیل تصریح کرد: با تکیه صرف به اعتبارات دولتی نمی توان پروژه های متعدد را به اجرا درآورد و تکیه صرف به این حوزه سال ها عقب ماندگی به دنبال دارد.

وی افزود: اگر ثروتی به نام زمین داریم باید با سرمایه گذاری بخش خصوصی تلفیق شود تا بتواند نقش خود را ایفا کند و وزارت راه و شهرسازی به تحقق این مهم تاکید دارد.

وزیر راه و شهرسازی افزود: بنده به عنوان یک وزیر صرفا به طرح جامع پروژه ها تاکید ندارد و بیشتر از آن بازآفرینی و کارکرد یک پروژه اهمیت دارد تا شهر بتواند در زمینه رفاه و توسعه از این کارکرد بهره کافی ببرد.

آخوندی تکمیل ساختمان پزشکان در اردبیل را در راستای ارتقا کیفیت زندگی شهری دانست و افزود: هر طرحی در راستای بازآفرینی و با هدف ارتقا کیفیت زیربناها باشد مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص خدمات زیربنایی مورد نیاز استان در حوزه راه و تجهیز فرودگاه اردبیل به پیگیری زمان پرواز ها اشاره کرد و گفت: ناوگان هوایی کشور با تنگناهایی مواجه است و با این وجود امیدواریم گشایش مطلوبی حاصل شود و خبرهای خوبی به زودی در خصوص نوسازی ناوگان هوایی کشور اعلام کنیم.

وزیر راه و شهرسازی به نصب سیستم هوشمند فرود در فرودگاه اردبیل اشاره کرد و افزود: در بخش راه نیز به در حال حاضر در مسیر اردبیل- تبریز از نیر تا تبریز چند پروژه اساسی در دست اجرا است.

آخوندی با یادآوری بازدید ماه های اخیر خود از این پروژه ها ابراز امیدواری کرد دو باند رفت و برگشت در مسیر اردبیل – تبریز به زودی دایر شود.

وی با تاکید به بررسی نیازمندی های محور اردبیل – پارس آباد اضافه کرد: در خصوص راه آهن بنده تا زمانی که بررسی عمیق فنی صورت نگرفته است تعهدی را طرح نمی کنم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در سال ۸۴ در پی اقدامات عجولانه گفته شد تا دو سال سوت قطار شنیده خواهد شد اضافه کرد: ۱۰ سال زمان سپری شده و این پروژه تکمیل نشده است.

آخوندی به ضرورت بررسی دقیق و فنی پروژه در زمان آغاز به کار آن تاکید کرد و افزود: در پی بررسی هایی که وزارت راه و شهرسازی انجام داده است به دو نقطه مهم رسیدیم که یکی ایستگاه طراحی شده راه آهن در خارج از شهر بود.

وی با اذعان به اینکه ایستگاه خارج از شهر عملا کاربری مناسبی ندارد اضافه کرد: این ایستگاه به ایستگاه باری و تشکیلاتی تبدیل می شود و در داخل شهر ایستگاه جدید طراحی خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی به بررسی های زمین شناسی و ژئوتکنیک این پروژه اشاره کرد و گفت: در تامین مالی بر اساس تصویب هیئت وزیران قرار است از منابع صندوق توسعه ملی ۳۰۰ میلیون دلار برای این پروژه اختصاص یابد که بنده مکاتبات را انجام دادم و روند اداری آن را تعقیب می کنم.

آخوندی افزود: این پروژه به ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و در عین حال که تخصیص از صندوق توسعه ملی دنبال می شود از طریق شرکت چینی نیز تخصیص فاینانس را پیگیریم و هر کدام زودتر به فرجام برسد مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی در تشریح مشکلات زیربنایی و روبنایی مسکن مهر افزود: هر چند ساخت مدرسه و درمانگاه در مساکن مهر وظیفه وزارت راه و شهرسازی نیست اما طی مکاتبه با استاندار اردبیل قرار شده است یک سوم هزینه زیرساخت هایی مانند مدرسه، درمانگاه، پاسگاه و راه را ما و مابقی را استان تامین کند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید به نقش اردبیل در هویت ملی کشور گفت: این دو مهم به هم گره خورده اند و به لحاظ تاریخی و باستانی این منطقه حائز اهمیت است.

وی افزود: در آذربایجان مفهوم ایران شهری مجسم می شود و باید به وجود چنین شهرهایی با هویت دینی و فرهنگی و تاریخی در کشور افتخار کرد.

کد خبر 2849929

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد ۱۶:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۷
      0 0
      فرودگاه قم کاملا خصوصیه ولی وزیر با ساختنش مشکل داره