پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۱۴

بشیری خبر داد:

تحویل بیمارستان شهدای پاکدشت به وزارت بهداشت تا ۲۰ تیرماه

تحویل بیمارستان شهدای پاکدشت به وزارت بهداشت تا ۲۰ تیرماه

پاکدشت-نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی گفت:‌ بر اساس پیش بینی های انجام شده، مقرر شده که بیمارستان شهدای پاکدشت تا ۲۰ تیرماه تحویل وزارت بهداشت می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، روز پنج شنبه فرهاد بشیری در جلسه بررسی مشکلات بهداشتی و درمانی شهرستان پاکدشت با اشاره به این نکته که این شهرستان با معضلات و مشکلات بهداشتی روبرو است اظهار داشت:‌شهرستان پاکدشت اگرچه در کنار پایتخت قرار دارد اما با مشکلات عدیده بهداشتی و درمانی روبرو است.

نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی افزود: بیمارستان شهدای پاکدشت از جمله پروژه هایی بوده که طی چند سال گذشته به عنوان مطالبه جدی مردم و مسئولان در بخش بهداشت و درمان پیگیری شد.

وی ادامه داد: هم اکنون نیز این بیمارستان با پیشرفت  روبرو بوده و بر اساس پیش بینی های انجام شده، مقرر گردیده که بیمارستان شهدای پاکدشت تا ۲۰ تیرماه تحویل وزارت بهداشت می شود.

این مسئول اضافه کرد: وزارت بهداشت نیز از این تاریخ به تجهیز این بیمارستان خواهد پرداخت تا در هفته دولت آماده بهره برداری شود.

گفتنی است فرهاد بشیری در خردادماه امسال در جمع خبرنگاران با تشریح وضعیت بیمارستان شهدای پاکدشت از انتخاب رییس این بیمارستان خبر داد و اظهار داشت: دکتر نیک فر به عنوان ریاست بیمارستان شهدای پاکدشت انتخاب شده است و توانمندی وی در عرصه بهداشت و درمان  اثبات شده  و  می تواند بیمارستان را به بهترین نحو اداره کند.

نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی افزود: مجوز استخدام پیمانی  برای جذب متخصصان مشاغل بهداشتی چون پزشک،پرستار، پرتوشناسی،هوشبری، اتاق عمل و آزمایشگاه صادر شده و متقاضیان پاکدشتی که در این زمینه ها تخصص دارند تا روز سه شنبه  فرصت دارند تا در آزمون استخدامی بیمارستانهای تابعه دانشگاه شهید بهشتی  از جمله بیمارستان شهدای پاکدشت شرکت کنند.

بشیری بر استفاده از نیروهای بومی در بیمارستان شهدای پاکدشت تاکید کرد و اظهار داشت: اولویت استخدام در این مرکز با نیروهای بومی است.

 

 

 

 

 

کد خبر 2849954

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha