پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۵

در گفتگو با مهر مطرح شد:

بازرسی‌های شبکه بهداشت لامرد در ماه رمضان تشدید شد

بازرسی‌های شبکه بهداشت لامرد در ماه رمضان تشدید شد

لامرد- مدیرشبکه بهداشت لامرد از تشدید بازدید های شبکه های بهداشت در ماه رمضان حتی در ساعات شب خبر داد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان لامرد در گفتگو با خبرنگار مهر از تشدید بازدیدهای شبکه بهداشت بر فروشگاه های با خطر بهداشتی مانند ماهی فروشی ها، قصابیها، شیرینی فروشی ها و دیگر فروشگاه ها در ماه مبارک رمضان خبر داد.

ابراهیم کرامت فر درخصوص وضعیت کلی فروشگاه ها و مراکز باخطر بهداشتی افزود: در مغازه ها موارد اولیه به خوبی رعایت می شود اما در صورت مشاهده هرگونه تخلف به شدت با متخلفان برخورد خواهد شد که درهمین راستا یک مغازه درآستانه تعطیلی قرار دارد.

وی تاکید کرد: مهمترین مشکل در خصوص دست فروش ها، ماشین هایی است که در سطح شهر اقدام به فروش فرآورده گوشتی مانند ماهی می کنند.

این مسئول شناسایی موارد غیرقانونی را وظیفه شبکه بهداشت و درمان دانست و تصریح کرد: مبارزه و جلوگیری با دست فروشان و یا حمایت از آنان برای اسکان ثابت نیازمند خرد و حمایت جمعی است.

کرامت فر در ادامه از ارائه ۱۰۶ کارت سلامت به مراکز و اصناف با خطر بهداشتی در ۳ ماه نخست سال خبر داد.

تعطیلی ۳ مغازه، کشف بیش از ۶۰ کیلوگرم مواد فاسد و معرفی شش مورد تخلف در ۳ ماه نخست سال جاری از جمله مهمترین مواردی بود که مدیر شبکه بهداشت به آن اشاره کرد.

ابراهیم کرامت فر به مردم هشدار داد: در ماه مبارک رمضان مراقب سلامت خود باشند و مواد غذایی مورد نیاز خود را از مراکز بهداشتی تهیه کنند و از خرید از دست فروش ها خودداری کنند.

کد خبر 2850858

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha