به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پايگاه خبری پليس سرهنگ دليری در اين رابطه اظهار داشت: مأموران اداره نظارت بر اماكن عمومی اين فرماندهی با همکاری مسئولان اتحاديه های صنفی از تعداد ۲۰۳ واحد صنفی در دهه اول رمضان در شهر بروجرد بازديد كردند.
وی افزود: در اين راستا ۳۷ واحد صنفی متخلف به دليل عدم رعايت مقررات انتظامی، صنفی و شئونات اسلامی با هماهنگی مقام قضايی پلمپ شدند.
توقیف محموله ۴۰۰ میلیون ریالی قاچاق کالا در بروجرد
سرهنگ دليری ادامه داد: همچنین در پی دريافت خبری مبنی بر جابجايی مقاديری کالای قاچاق توسط فردی متخلف با يک دستگاه اتوبوس از استان های جنوبی به اراک موضوع در دستوركار ماموران پليس آگاهی اين شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران در محور بروجرد - خرم آباد مستقر شده و با مشاهده اتوبوس آن را توقيف كردند.
فرمانده انتظامی بروجرد اظهار داشت: در بازرسی از خودرو یاد شده مقدار ۱۳۸ تخته پتو، پنج هزار و ۱۱۰ عدد کمپوت آنانس، دو هزار و ۳۰۰ عدد نوشابه انرژی زا، ۱۰ هزار و ۴۴۰ عدد آدامس، ۶۰ عدد صابون و ۱۲۰ عدد رانی خارجی قاچاق كشف و ضبط شد.
سرهنگ دلیری ارزش محموله مكشوفه را ۴۰۰ ميليون ريال اعلام کرد و گفت: در اين رابطه يک متهم نيز دستگير شده است.
کشف هروئین جاسازی شده در خودرو سمند
سرهنگ هبت الله فرخی رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان لرستان گفت: ماموران مبارزه با مواد مخدر پليس شهرستان های كوهدشت و دوره چگنی در عملياتی مشترک و برنامه ريزی شده يک دستگاه سمند که در حال انتقال مقاديری مواد مخدر از كوهدشت به شهرستان های همجوار بود را شناسايی و توقيف کردند.
وی افزود: ماموران در بازرسی به عمل آمده از سمند هشت کيلو گرم هروئين كه به طرز ماهرانه ای در اين خودرو جاسازی شده بود کشف و در اين رابطه سه قاچاقچی دستگير شدند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر لرستان با اشاره به اينكه هروئين مكشوفه همراه سه سوداگر مرگ تحويل مراجع قضائی شد خاطر نشان كرد: پليس مبارزه با مواد مخدر لرستان به طور شبانه روز در حال مبارزه با باندهای قاچاق مواد مخدر بوده و آماده دريافت اخبار و گزارشات مردم استان دراين حوزه است.
اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده به مواد مخدر در ازنا
سرپرست فرماندهی انتظامی ازنا از اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده به مواد مخدر با هدف مقابله با توزيع کنندگان خرد فروش مواد مخدر خبر داد.
سرگردنجفی گفت: در هفته گذشته طرح پاکسازی نقاط آلوده و جرم خيز با حضورعوامل انتظامی و پليس های تخصصی اين شهرستان به مرحله اجرا در آمد.
وی افزود: در اين طرح ۲۳ نفر خرده فروش موادمخدر، معتاد پر خطر و متخلف دستگير شدند.
فرمانده انتظامی ازنا با اشاره به کشف مقاديری موادمخدر و توقيف چندين دستگاه موتورسيكلت متخلف اظهار داشت: توجه به اجرای طرح های پاكسازی نقاط آلوده و افزايش سطح احساس امنيت درجامعه همواره دردستور كار اين فرماندهی است.
نظر شما