به گزارش خبرنگار مهر، سردار علیرضا صالحی ظهر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران، با اشاره به ایام ماه مبارک رمضان افزود: این ماه با توجه به فضای معنوی که دارد زمینه کاهش جرایم را در استان فراهم کرده است.
وی اظهار داشت: خوشبختانه این ماه با توجه به اینکه اعمال معنوی بسیار زیادی را در خود دارد و دلها بیشتر به اهل بیت نزدیک می شود جرایم در استان کاهش یافته است.
فرماندهی انتظامی استان زنجان، گفت: اعتقاد و باورهای دینی در کاهش آسیب های اجتماعی، جرایم و همچنین ارتقای احساس امنیت در جامعه و بین مردم نقش بسیار مهمی دارد.
سردار صالحی، با اشاره به شعار نامگذاری شده از سوی مقام معظم رهبری افزود: در سال همدلی و همزبانی پلیس تنها ارگانی است که بیشترین همدلی را با مردم دارد.
وی تاکید کرد: با همدلی و همزبانی که بین مردم و پلیس بوده پلیس در انجام ماموریتها به توفیقات خوبی دست یافته است.
فرماندهی انتظامی استان زنجان تصریح کرد: طی سه ماهه سال جاری سرقت مغازه ۳۲ درصد، منزل ۳۴ درصد، اتومبیل ۲۷ درصد، موتورسیکلت ۲۶ درصد و کیف قاپی نیز ۱۴ درصد کاهش داشته است.
سردار صالحی، با اشاره به اینکه جرایم به سه دسته خرد، مهم و خشن تقسیم بندی می شوند، افزود: سرقت های خرد در زنجان بیشتر توسط معتادان اتفاق می افتد که پلیس با جمع آوری آنها از سطح جامعه در کاهش جرایم موفق بوده است.
وی تصریح کرد: سرقت های خشن (سرقت مسلحانه، تجاوز به عنف، دستبرد به طلافروشی ها، شرارت و راهزنی) و سرقت های مهم هم دزدی از خانه و اتومبیل است که در استان کاهش داشته است.
فرماندهی انتظامی استان زنجان، گفت: یکی از روش های نوین دزدی، سرقت اینترنتی و با استفاده از کارت شارژها است و طی سه ماهه سال جاری پلیس آگاهی زنجان توانست یک فرد جاعل را که با جعل کارت های شارژ بلیت اتوبوس داخل شهری مبلغ یک میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود دستگیر و مراجع قضایی معرفی کند.
سردار صالحی همچنین از دستگیری باند سه نفره کیف قاپان موتورسوار خبر داد و افزود: این افراد با استفاده از روش های خیلی ساده دست به این جرم می زدند.
فرماندهی انتظامی استان زنجان بیان کرد: در مساجد مشهور شهر زنجان نیز اخباری از کیف زنی بانوان به گوش می رسید که پلیس با توجه به حساسیت موضوع وارد عمل شد و در نهایت توانست یک خانم ۵۷ ساله را دستگیر و جهت مجازات به مراجع قضایی معرفی کند.
وی افزود: این خانم اقدام به ۸ مورد کیف زنی در حسینیه اعظم زنجان و مساجد دیگر کرده بود.
فرماندهی انتظامی استان زنجان، افزود: همچنین یکی از داروخانه های شهر زنجان مدتی بود که مورد سرقت قرار می گرفت و پلیس آگاهی با نصب سیستم های خاص و هوشمند خود توانست متهم که یکی از کارکنان این داروخانه بود را دستگیر و متهم در طول این مدت مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال خیانت در امانت کرده بود.
نظر شما