پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۸:۳۶

رئیس جدید دانشگاه آزاد یاسوج معرفی شد

رئیس جدید دانشگاه آزاد یاسوج معرفی شد

یاسوج – طی مراسمی با حضور مسئولین کشوری و استانی رئیس جدید دانشگاه آزاد یاسوج معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این آیین بعدازظهر یکشنبه با حضور معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه و روسای دانشگاه‌های استان در یاسوج برگزار شد.

در این آیین حجت الاسلام علی آل بویه جانشین فردین بوستانی شد که هفته گذشته از سمت خود استعفا داده بود.

در ابتدای این نشست رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی استان، بی ثباتی مدیریتی را یکی از مشکلات دانشگاه عنوان کرد.

حجت الاسلام محمد غفاری زاده گفت:  این بی ثباتی مدیریتی در طول سالهای گذشته به اوج خود رسیده است که امیدوارم در دوران مدیریت جدید شاهد ثبات مدیریت در این دانشگاه باشیم.

وی بیان کرد: این بی ثباتی وجهه خوبی برای استان ندارد و بر مشکلات دانشگاهها خواهد افزود.

غفاری زاده از رئیس جدید این دانشگاه خواست در برابر فشارهای بیرون دانشگاه استقامت کند و با عدم جذب نیرو، از تحمیل هزینه های اضافی به این دانشگاه خودداری نماید.

رئیس جدید دانشگاه آزاد یاسوج هم در این آیین به سابقه آشنایی خود با این استان اشاره و آن را مربوط به تأسیس نهضت سوادآموزی در این استان عنوان کرد.

حجت‌الاسلام علی آل‌بویه با گرامیداشت یاد و خاطره فقیه مجاهد حضرت آیت الله ملک حسینی(ره) گفت: در مسجد حبیب شیراز و از سال ۵۳ در خدمت مرحوم آیت‌الله ملک‌حسینی رسیدم و آشنایی ما با آن عالم بزرگ دینی به آن سال‌ها بر می‌گردد.

وی بیان کرد: در اوایل انقلاب خدمت آن مرحوم در شیراز رفتم و از ایشان برای راه‌اندازی نهضت سوادآموزی در استان کمک خواستم که به همراه هم از شیراز به یاسوج آمدیم و نهضت سوادآموزی در استان راه‌اندازی شد.

آل بویه مردم این استان را مردمی پاک و مخلص توصیف کرد و خدمت به این مردم را برای خود افتخار دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، طی ماههای اخیر سه رییس دانشگاههای دولتی یاسوج، پیام نور استان و آزاد یاسوج در این استان تغییر کرده اند.

کد خبر 2852359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • وحید ۱۷:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۶
      0 0
      درود برمشاور کاردان وشیخ بزرگ جناب دکترال بویه امیدوارم که درتمام مراحل سربلندباشید باتشکر