پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۵ تیر ۱۳۹۴، ۱۰:۳۹

مدیرکل ورز ش و جوانان استان اصفهان:

ورزش اصفهان سال گذشته کمبود مالی داشت/ رفع مشکلات مالی

ورزش اصفهان سال گذشته کمبود مالی داشت/ رفع مشکلات مالی

اصفهان – مدیرکل ورز ش و جوانان استان اصفهان گفت: ورزش اصفهان سال گذشته از نظر مالی در مضیقه بود و ادارات شهرستانی با مشکلات بسیاری در این زمینه مواجه بودند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سلطان حسینی شامگاه یکشنبه در مجمع روسای ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌های استان اصفهان با اشاره به مشکلات مالی سال گذشته ورزش استان اظهار داشت: سال گذشته وضعیت مالی ورزش استان اصفهان اسف‌بار بود و ورزشکاران استان با مشکلات بسیاری در این زمینه مواجه بودند.

وی افزود: این موضوع در دستور کار قرار گرفته و در حال حاضر تلاش کرده‌ایم که با تعامل با دستگاه‌های مختلف همچون شهرداری‌ها، زمینه رشد بودجه‌های ورزشی استان را فراهم کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان تصریح کرد: نگهداری اماکن ورزشی نیز یکی از مسائل مورد نظر ما بوده که با برگزاری مزایده‌های مختلف در این زمینه اقدام می‌کنیم.

وی با بیان اینکه رفع مشکلات ادارات شهرستان‌های استان اصفهان باید اجرایی شود، بیان داشت: بسیاری از مشکلات شهرستان‌های استان اصفهان در نشست امروز مطرح شده و مورد بررسی قرار گرفت، بنابراین باید این مشکلات را برطرف کنیم.

سلطان‌حسینی با بیان اینکه تقویم برنامه‌های ورزشی به هیئت‌های استان ابلاغ می‌شود، گفت: تلاش می‌کنیم سال ۹۴ را به عنوان سال بهبود شرایط ورزش استان اصفهان مطرح کنیم و با ابلاغ برنامه‌های مختلف، زمینه ارتقای عملکرد خود را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: به هر حال مشکلات مالی در سراسر استان اصفهان وجود دارد و به خاطر مسدود شدن حساب‌های اداره‌کل، سال گذشته این مشکلات بیش از سایر استان‌ها گریبانگیر اصفهان شد که امیدوارم امسال این مشکلات وجود نداشته باشد.

 

کد خبر 2852534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha