پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۱۰:۳۱

برگزاری کلاس آموزش تخصصی در کانون تئاتر کودک و نوجوان همدان

برگزاری کلاس آموزش تخصصی در کانون تئاتر کودک و نوجوان همدان

همدان- مدیر کانون تئاتر کودک و نوجوان استان همدان از برگزاری ورکشاپ های آموزشی در خصوص اصول نمایشنامه نویسی و بازیگری و کارگردانی نمایش خلاق در کانون تئاتر استان خبر داد.

نوشین بیگلریان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کانون تئاتر کودک و نوجوان استان همدان نخستین کانون تئاتر در کشور است، اظهار داشت: کانون تئاتر کودک و نوجوان استان همدان با هدف استفاده از پتانسیل های استان همدان در زمینه تئاتر راه اندازی شده است.

وی افزود: با توجه به پتانسیل بالا و توانایی هنرمندان در استان همدان در زمینه تولید آثار خلاق و ارزشمند نیاز به تشکیل کانون تخصصی تئاتر کودک و نوجوان در استان احساس می شد.

مدیر کانون تئاتر کودک و نوجوان استان همدان در ادامه سخنانش ابراز داشت: کانون تئاتر کودک و نوجوان استان همدان از طریق انتخابات رسمی کار خود را آغاز کرد که این کانون شامل پنج نفر هیئت مدیره و یک بازرس است.

بیگلریان با اشاره به اینکه کانون تئاتر کودک و نوجوان از ابتدای کار نسبت به عضو گیری و ارتباط با ارگانها و نهاد های خصوصی اقدام کرده است، بیان داشت: برگزاری ورکشاپ های آموزشی در خصوص اصول نمایشنامه نویسی و بازیگری و کارگردانی نمایش خلاق از اقدامات کانون تئاتر کودک و نوجوان استان همدان است.

وی در ادامه افزود: کانون تئاتر کودک و نوجوان استان همدان در یک دوره شش ماهه به تولید نمایش کودک دست یافته که در این زمینه شش نمایش صحنه ای و یک نمایش خیابانی به مرحله اجرا رسیده است.

مدیر کانون تئاتر کودک و نوجوان استان همدان عنوان داشت: دو نمایش در بخش رقابت صحنه ای و یک نمایش در بخش رقابت خیابانی و سه نمایش در بخش ویژه همدان و یک نمایش در بخش جنبی در جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان به اجرا درآمدند.

بیگلریان در ادامه سخنان خود گفت: علارغم تمام مشکلات و سختی های سال گذشته در جشنواره بین المللی تئاتر و کودک و نوجوان و با وجود کمبود ها و نواقص و کاستی ها برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان به کانون تئاتر کودک و نوجوان استان همدان محول شد.

وی با بیان اینکه کانون تئاتر کودک و نوجوان استان همدان دارای پنج کمیته هستند، افزود: این کمیته ها شامل کمیته مشاوره به مسئولیت احمد بیگلریان، کمیته آموزش به مسئولیت نیما بیگلریان، کمیته پژوهش و تحقیق به مسئولیت مهدی کلهر، کمیته ارتباطات به مسئولیت فریبا یعقوبلو و کمیته اجرایی به مسئولیت فرزاد لباسی است.

مدیر کانون تئاتر کودک و نوجوان استان همدان اظهار داشت: کانون تئاتر کودک و نوجوان استان همدان در اردیبهشت ماه سال جاری به ثبت رسیده و در راستای ارتقا تئاتر استان فعالیت خود را آغاز کرده است.

کد خبر 2853399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha