پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۱۳:۴۲

توفان ادارات سیستان را به حالت نیمه فعال درآورد

توفان ادارات سیستان را به حالت نیمه فعال درآورد

زاهدان- توفان شن که طی سه روز گذشته بخش اعظمی از شمال سیستان و بلوچستان و منطقه سیستان را فرا گرفته صبح امروز موجب تعطیلی نیمی از ادارات دولتی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شدت وزش باد و افزایش غلظت گرد و غبار در منطقه سیستان موجب شد تا ستاد بحران استانداری سیستان و بلوچستان با فعالیت ادارات با حضور تنها نیمی از کارکنان در روز سه شنبه موافقت کند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان در همین رابطه با بیان اینکه در حال حاضر غلظت ذرات معلق در هوای منطقه سیستان یک هزار و ۵۷۷ میکرو گرم بر متر مکعب و بیش از ۱۰ برابر حد مجاز  رسیده است اعلام کرد: به منظور صیانت از سلامت کارکنان دولتی امروز اجازه داده شد تا نیمی از کارکنان بر سر کار خود حاضر نشوند.

غلامرضا اربابی در گفتگو با مهر بیان کرد: از آنجا که به دلیل پاسخ به ارباب رجوعان و روستائیانی که از مسافت های دور برای رسیدگی به امورات اداری خود به شهر زابل سفر می کنند لذا امکان تعطیلی تمامی ادارات وجود نداشت و لذا ادارات با نیمی از ظرفیت خود مشغول خدمت رسانی هستند.

وی گفت: به دلیل تداوم توفان در منطقه ضمن تشکیل جلسه ستاد بحران در راستای کمک به مردم نسبت به تشکیل و آماده باش تیم های امدادی و درمانی در منطقه سیستان اقدام شده است.  

به گزارش خبرنگار مهر، توفان امروز سیستان را با سرعت ۹۰ کیلومتر بر ساعت در نوردید و ضمن اختلال در زندگی روزمره مردم شعاع دید افقی در شهرهای زابل و زهک را به ۴۰۰ متر کاهش داد.

کد خبر 2853721

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha