پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۱۷:۰۵

«سرگئی لاوروف»:

برای نهایی شدن توافق هسته ای با ایران، ۸ مسأله باقی مانده است

برای نهایی شدن توافق هسته ای با ایران،  ۸ مسأله باقی مانده است

وزیر امورخارجه روسیه امروز در مصاحبه ای اعلام کرد که حدود ۸ مسأله برای نهایی کردن توافق هسته ای با ایران باقی مانده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترفکس، وزیر امورخارجه روسیه امروز در مصاحبه ای اعلام کرد که حدود ۸ مسأله برای نهایی کردن توافق هسته ای با ایران باقی مانده است.

«سرگئی لاوروف» وزیر امورخارجه روسیه امروز اعلام کرد که حدود ۸ نکته باقی است تا بتوان توافق هسته ای با ایران را نهایی نمود.

از سوی دیگر برخی منابع اعلام کردند که لاوروف پس از تمدید گفتگوها، وین را ترک کرده است.

گفتنی است، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانس خبری امروز خود در مقابل هتل کوبورگ وین با بیان اینکه به سخت‌ترین مرحله مذاکرات وارد شدیم گفته بود: امروز و دیروز با وزرا سخت‌ترین موضوعات سیاسی را به بحث گذاشتیم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با ذکر این نکته که قرار نیست مذاکرات تمدید شود، یادآور شد: فعلاً همان بحث ۷ جولای مطرح است.

 

 

 

کد خبر 2854041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • روح الله ۲۰:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۶
      0 0
      مگر چند تا بود که در وقت اضافه هنوز هشتا مونده.؟؟؟؟
    • ایران ۲۲:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۶
      0 0
      مگه کلا چنتا مساله بوده