پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ تیر ۱۳۹۴، ۲۲:۳۵

گزارش مهر از وین؛

دستورالعمل «اوباما» در نطق «کری» لو رفت/ شتاب کوبورگ گرفته شود!

دستورالعمل «اوباما» در نطق «کری» لو رفت/ شتاب کوبورگ گرفته شود!

جان کری پیرو دستور اوباما سعی کرد شتاب موجود در مذاکرات هسته ای را بگیرد و تنها پیام تصنعی «عدم شتاب آمریکا پای میز مذاکره» را برای فریب افکار عمومی مخابره نماید.

خبرگزاری مهر ـ گروه بین الملل: کنفرانس خبری اخیر جان کری وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا در مقابل هتل کوبورگ، از دستور العمل ابلاغی باراک اوباما به تیم مذاکره کننده هسته ای ایران پرده برداشت.

جان کری در نطق اخیر خود هم به لحاظ «محتوایی» و هم از بعد «زمانی» سعی کرد وضعیت مبهم جاری در محل مذاکرات هسته ای را حفظ کند.

 او در ابتدای سخنان خویش به صحبت خود با رئیس جمهور آمریکا در شب گذشته اشاره کرد و سپس مواضع متناقض خود را این گونه تشریح کرد: «ما تا ابد پای میز مذاکره نخواهیم ماند اما برای رسیدن به توافقی جامع و خوب عجله نخواهیم کرد! در موارد مهمی به پیشرفت رسیده ایم اما اختلافاتی هنوز بین ما باقی مانده است که باید حل و فصل شود!»

بر این اساس؛ جان کری پیرو دستور اوباما سعی کرد شتاب موجود در مذاکرات هسته ای را بگیرد و تنها پیام تصنعی «عدم شتاب آمریکا پای میز مذاکره» را برای فریب افکار عمومی مخابره نماید.

ادعای کری در خصوص عدم عجله آمریکا برای توافق آن هم پس از تهدید واشنگتن به ترک میز مذاکرات، در حالی صورت می گیرد که واشنگتن تاکنون به صورت رسمی و غیر رسمی تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان و حتی دیگر تیم های مذاکره کننده حاضر در محل مذاکرات را جهت امضای فوری توافقی هسته ای تحت فشار قرار داده است.

لازم به ذکر است که ضرب الاجل زمانی مورد توافق مشترک کاخ سفید و کنگره (۸ جولای) طی روزهای اخیر بارها مورد تاکید جان کری و تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا قرار گرفته است.

کد خبر 2855072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سیامک ۰۰:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۹
      0 0
      اقای کری مثل اینکه اسم با مسمایی داری و ناشنوا هستی و فریاد رهبر و مردم ایران رو نمبشنوی ابران و ایرانی مثل همیشه مست محکم بر دهان همه باوه گویان و دشمنان خواهد زد و از تهدبد ایران را راه به جابی نخواهبد برد و هیچ غلطی نمیتوانید بکنبد بارها به شما ثابت کردیم و بازهم ثابت خواهیم کرد بسم ا..
    • آرش ۰۳:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۹
      0 0
      تمام دنیا بداند که ما مردم ایران اجازه نخواهیم داد هیچ ظالم فاسدی به خود اجازه زورگویی به کشورمان را دهد و تا پای جان از عزت و استقلال کشور دفاع خواهیم کرد...
    • رنجبران ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۹
      0 0
      سلام. حق مطلب را سیامک خان ادا کرد. حرف همین است امریکا واقعا (کر) 36سال نفهميدن درمقابل اسلام وایران عددی نیستند.
    • رنجبران ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۹
      0 0
      سلام. حق مطلب را سیامک خان ادا کرد. حرف همین است امریکا واقعا (کر) 36سال نفهميدن درمقابل اسلام وایران عددی نیستند.
    • ... ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۹
      0 0
      مرگ بر امریکا
    • بیانی ۱۷:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۹
      0 0
      هدف از تمدید کردن مذاکرات یعنی بازی کردن با قیمت نفت جهانی!!!!!!!!!!!!!!!!! . و گرنه کشوری که می تواند بسیج خوکفایی و سازندگی در کشور راه بیاندازد نیازی نه به مذاکره دارد و نه به تحریم های روزافزون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . فقط رهبری این بسیج سازندگی باید مشخص شود که اگر مانند امام خمینی (ره ) باشد ، قطعا با بسیج خودکفایی می توانیم سیلی محکمی به ایالات متحده آمریکا بزنیم. انشاالله.
    • سيد علي اكبر ۱۳:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۰
      0 0
      اگر ضعف مديريت در كشور نبود و اگر مقامات ومناصب كليدي و اجرايي كشور در اختيار بي صلاحيت ها قرار نمي گرفت امروز مجبور نبوديم با عهد شكنان به مذاكره بنشينيم، اگر مفهوم انقلاب را درك مي كرديم و اگر امام(ره) را مي شناختيم و به واقع و نه به شعار راهش را ادامه مي داديم امروز ما بايد امثال آمريكا را تحريم مي كرديم. چرا خودمان را دستكم گرفته ايم، بياييد بجاي التماس به امثال آمريكا مديريت جامعه را براساس نصايح حضرت علي (ع) پياده كنيم و خود را بي نياز از آنها كنيم