پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ تیر ۱۳۹۴، ۷:۴۰

۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان کشف شد

۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان کشف شد

زاهدان- ۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق طی دو عملیات نیروهای انتظامی در شهرستان های سراوان و نیمروز سیستان و بلوچستان کشف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت ناجا، سیستان و بلوچستان به سبب دارا بودن هزار و ۳۰۰ کیلومتر مرز زمینی مشترک با دو کشور پاکستان و افغانستان همواره با پدیده شوم قاچاق سوخت روبرو بوده است.

۲۷ هزار ليتر سوخت قاچاق در سراوان کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان سراوان در این باره اظهار داشت: در راستای جلوگيری از قاچاق سوخت و هدر رفت سرمايه ملی، ماموران انتظامی اين شهرستان کنترل خودرو های عبوری را در دستور کار خود قرار دادند.

سرهنگ محسن داودی افزود: در اين راستا ماموران در سه روز گذشته ضمن توقيف ۱۹ دستگاه خودرو وانت و دستگيري ۱۶ نفر قاچاقچی سوخت، موفق به کشف ۲۷ هزار ليتر نفت گاز قاچاق شدند.

وی تاکید کرد: کاهش فرصت های شغلي و پايين آمدن انگيزه کار و فعاليت های سالم اقتصادی ارمغان شوم قاچاق کالا و سوخت بر اقتصاد استان است که از شهروندان انتظار می رود با همکاری اطلاعاتی خود، پليس را ياری کنند.

۲۳ هزار ليتر نفت گاز در نيمروز توقيف شد

فرمانده انتظامی شهرستان نیمروز از توقيف تانکر نفتکش حامل ۲۳ هزار و ۵۳۰ ليتر نفتگاز قاچاق خبر داد.

سرهنگ دوم حسن آشيانی گفت: ماموران ايست و بازرسی "ميل نادر" در حين کنترل خودروهای عبوري به يکدستگاه تانکر کشنده، مشکوک شده و جهت بررسی بيشتر آن را توقيف کردند.

این مقام انتظامی افزود: ماموران در بازرسی دقيق از اين تانکر کشنده  ۲۳ هزار و ۵۳۰ ليتر سوخت قاچاق از نوع نفتگاز را کشف کردند.

سرهنگ آشيانی با اشاره به اينکه در اين رابطه يک متهم دستگير شده، گفت: متهم پس از تشکيل پرونده به همراه مواد مکشوفه به مراجع قضائی معرفی شد.

کد خبر 2855308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha