پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۶:۱۲

فرج اللهی:

کمبود آب شرب و کشاورزی در بناب به تهدیدی جدی تبدیل شده است

کمبود آب شرب و کشاورزی در بناب به تهدیدی جدی تبدیل شده است

تبریز- فرماندار بناب گفت: کمبود آب شرب و کشاورزی در بناب به تهدیدی جدی تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله فرج اللهی شنبه در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان اظهار داشت: این شهرستان با بحران کمبود آب چه در حوزه کشاورزی و چه آب شرب مواجه است که باید برای مصرف صحیح آن مدیریت صحیحی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه این شهرستان در مجاورت دریاچه ارومیه قرار گرفته است، گفت: اثرات خشکسالی این دریاچه به خوبی در این شهرستان پیدا است اما این اثرات نباید سبب نادیده گرفتن دیگر بحران های شهرستان شود.

فرج اللهی با بیان اینکه شغل اکثر مردم شهرستان کشاورزی است، گفت: اگر مدیریت لازم را در بحث مصرف آب نداشته باشیم به طور قطع اشتغال شهرستان دچار مشکلاتی خواهد شد و بحران بالایی این شهرستان را فرا خواهد گرفت.

وی با تاکید بر لزوم ارائه آموزش های لازم به کشاورزان و بهره برداران منطقه گفت: آحاد مختلف مردم باید برای عکس العمل های مناسب در زمان بحران آموزش داده شوند و از سوی دیگر باید مردم جامعه نسبت به مسائل مختلف و بحران های گوناگون شهرستان آگاه شوند که در این راستا باید واقعیت ها را برای مردم بازگو کنیم.

فرماندار بناب ادامه داد: جمع آوری چاه های غیرمجاز نیز از دیگر مواردی است که باید در سطح شهرستان جدی گرفته شود.

فرج اللهی به کشاورزان توصیه کرد از مزایایی که برای قطره ای شدن باغات به آن ها اعطا می شود، استفاده نمایند و ادامه داد: در این طرح دولت ۹۵ درصد هزینه ها را به شکل تسهیلات بلاعوض در اختیار کشاورزان قرار می دهد.

کد خبر 2856332

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha