پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ تیر ۱۳۹۴، ۳:۵۹

گفتگوهای مقامات اروپا درباره یونان امروز ادامه می یابد

گفتگوهای مقامات اروپا درباره یونان امروز ادامه می یابد

نشست وزرای اقتصاد و دارایی ۱۹ کشور حوزه پولی یورو در حالی در بروکسل پایان یافت که قرار است گفتگوها درباره بحران بدهی های یونان امروز یکشنبه ادامه یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، وزیر امور اقتصاد و دارایی فنلاند گفت: نشست وزرای اقتصاد و دارایی حوزه پولی یورو شنبه شب پایان یافت و روز یکشنبه گفتگوها در خصوص یونان از سر گرفته خواهد شد.

در همین حال الکسيس سيپراس، نخست وزير يونان برای گرفتن وام های بيشتر از صندوق بين المللی پول و بانک مرکزی اروپا اعلام کرده است که دولتش تلاش خواهد کرد با افزايش مالياتها، کاستن از حقوق بازنشستگی و فروش اموال دولتی از بحران مالی کنونی خارج شود.

وعده های سیپراس در حالی به کشورهای اروپایی داده شده که بیش از ۶۰ درصد مردم یونان روز یکشنبه هفته گذشته و در جریان یک همه پرسی به پیشنهادات وام دهندگان بین المللی «نه» گفتند.

بر این اساس يونان از حوزه پولی يورو درخواست ۸۰ ميليارد يورو وام کرده است. بدهی های خارجی يونان بالغ بر ۳۲۰ ميليارد يورو است و بيشتر کشورهای وام دهنده گفته اند که تمايلی به بخشيدن مقداری از اين وامها ندارند.

قرار است روز يکشنبه سران ۱۹ کشور حوزه مالی يورو در باره وام ها و بدهي های يونان تصميم خود را بگيرند.

کد خبر 2856577

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha