پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ تیر ۱۳۹۴، ۹:۴۴

چهار روز مانده تا پایان مهلت؛

هیچ تیمی برای لیگ تنیس ثبت نام نکرده/ بازهم مهلت تمدید می‌شود؟

هیچ تیمی برای لیگ تنیس ثبت نام نکرده/ بازهم مهلت تمدید می‌شود؟

مهلتی که سازمان لیگ فدراسیون تنیس روی میز برای ثبت‎نام از تیم‎های متقاضی حضور در فصل جدید مسابقات باشگاهی در نظر گرفته، پنجشنبه به پایان می‎رسد در حالیکه هنوز هیچ تیمی اقدام نکرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آغاز بیست و چهارمین دوره مسابقات لیگ باشگاهی از مهرماه، برنامه‌ای است که سازمان لیگ فدراسیون تنیس روی میز در دستور کار قرار داده است. بر همین اساس این سازمان اواخر خردادماه گذشته طی نامه‌ای به تیم‌های شرکت‎کننده در فصل گذشته مسابقات باشگاهی و همچنین دیگر باشگاه‎های فعال در تنیس روی میز، از آنها خواست طی مدت زمان تعیین شده اعلام آمادگی رسمی خود را برای شرکت در این دوره مسابقات اعلام کنند.

مهلتی تقریبا یک ماهه‌ای که از طرف سازمان لیگ فدراسیون تنیس روی میز برای ثبت‎نام از متقاضیان شرکت در مسابقات باشگاهی در نظر گرفته شده، ۲۵ تیرماه یعنی پنجشنبه پیش رو تمام می‌شود اما هنوز هیچ تیمی اقدام به اعلام آمادگی حضور در مسابقات نکرده است حتی به صورت شفاهی؛ این در حالی است که سازمان لیگ به دنبال این است که لیگ امسال را با تعداد تیم‌های بیشتری نسبت به سال گذشته برگزار کند!

پتروشیمی بندرامام، دانشگاه آزاد، خلیج پژند، شهرداری تبریز، نفت آبادان و آینده سازان پنج تیم شرکت کننده در فصل گذشته مسابقات باشگاهی تنیس روی میز بودند که از میان آنها دانشگاه آزاد با غلبه بر پتروشیمی در دو دیدار رفت و برگشت فینال، صاحب عنوان قهرمانی شد. سازمان لیگ فدراسیون به دنبال این است که علاوه براین تیم‌ها، حداقل از سه تیم دیگر هم ثبت‌نام کند تا لیگ بیست و چهارم را با هشت تیم برگزار کند اما به هر حال اجرایی شدن این برنامه منوط به جلو آمدن تیم‌ها و ثبت‌نام آنهاست که هنوز انجام نشده است.

البته طی دو سال گذشته هم تیم‌‌ها در اولین مهلت تعیین شده فدراسیون، نسبت به انجام ثبت‌نام اقدام نمی‌کردند و همین مسئله سازمان لیگ را وادار به تمدید چندباره مهلت ثبت‌نام می‌کرد. اتفاقی که با توجه به عدم استقبال تیم‌ها برای ثبت‌نام و مهلت چند روز باقی مانده، بعید نیست امسال هم رخ دهد.

داریوش ضرغام‌پور، رئیس سازمان لیگ فدراسیون تنیس روی میز در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تایید این مطلب اظهارداشت: به هر حال فقط چهار روز به مهلت تعیین شده برای ثبت‌نام از تیم‌ها باقی مانده و بعید می‌دانم طی این مدت همه تیم‌های متقاضی حضور در مسابقات امسال نسبت به ثبت‌نام نهایی خود اقدام لازم را انجام دهند.  

وی تصریح کرد: اینکه تیم‌ها در این زمینه به موقع عمل نمی‌کنند، مشکل‌ساز است و به نوعی باعث تاخیر دیگر برنامه‌‎های سازمان لیگ می‌شود اما چاره‌ای نیست جز لحاظ کردن یک بازه زمانی دیگر برای ثبت‌نام از تیم‌ها که پس از اتمام مهلت اولیه تعیین شده اعلام می‌شود. اما با این حال دیگر برنامه‌های مصوب را در هر زمان مقرر انجام می‌دهیم. یعنی نشست هماهنگی تیم‌ها را طبق برنامه قبلی سوم مرداد برگزار می‌کنیم و مسابقات لیگ را هم از مهرماه آغاز خواهیم کرد.

رئیس سازمان لیگ تنیس روی میز در مورد تعداد تیم‌های مورد نظر برای شرکت در مسابقات لیگ ۹۴ گفت: به دنبال این هستیم تا مسابقات امسال را با هشت تیم برگزار کنیم تا دیدارهای بیشتر و با کیفیت‌تری داشته باشیم اما در نهایت اگر این امر میسر نشود حداقل با پنج تیم مسابقات را آغاز می‎کنیم. 

کد خبر 2856866

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha