پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ تیر ۱۳۹۴، ۱۳:۰۱

رئیس هیئت تیراندازی استان همدان:

کلاس های ارتقا داوری و مربیگری تیراندازی در همدان برگزار می شود

کلاس های ارتقا داوری و مربیگری تیراندازی در همدان برگزار می شود

همدان- رئیس هیئت تیراندازی استان همدان با اشاره به سطح داوران و مربیان تیراندازی استان همدان گفت: امسال کلاس های ارتقا داوری و مربیگری تیراندازی برای مربیان و داوران استان همدان برگزار خواهد شد.

علیرضا شمسی پور در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با بیان اینکه همدان از توانمندترین استان ها در پرورش داور و مربی در رشته تیراندازی است، اظهار داشت: در حال حاضر نزدیک به ۵۰ داور و مربی در بخش آقایان و ۴۰ داور و مربی در بخش بانوان در رشته تیراندازی در استان همدان فعالند که در نوع خود بسیار عالی است و در زمینه مربی و داور کوچکترین مشکلی در استان وجود ندارد.

وی افزود: در سال گذشته کلاس های متعددی در سطح های ۲ و ۳ برگزار شد که امسال با هماهنگی های فدراسیون ارتقا سطح داوران و مربیان استان در دستور کار قرار گرفته و در نیمه دوم سال جاری کلاس های داوری و مربیگری درجه ۱ و ۲ برگزار خواهد شد.

تمرین تیم ملی تیراندازی جانبازان و معلولین

رئیس هیئت تیراندازی استان همدان با بیان اینکه هیئت تیراندازی استان همدان همواره در بین ۱۰ هیئت برتر کشور قرار داشته است، گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ نفر به صورت حرفه ای و سازمان یافته و دارای بیمه ورزشی در رشته تیراندازی در استان همدان فعالیت دارند.

شمسی پور عنوان کرد: البته این آمار بیمه ورزشی تیراندازی است و بسیاری از ورزشکاران با سایر بیمه های ورزشی در این رشته فعالیت می کنند که جزو آمار رسمی محسوب نمی شوند.

وی با اشاره به لزوم توجه به ظرفیت کل استان بیان کرد: یکی از اولویت ها و برنامه ها در سال ۹۴ این است که سایر شهرستان های استان را نیز فعال و از تمام ظرفیت های استان در راستای رشد رشته تیراندازی همدان در کشور استفاده کنیم.

رئیس هیئت تیراندازی استان همدان یادآور شد: در حال حاضر سه شهرستان ملایر، کبودرآهنگ و بهار از شهرستان های فعال هیئت تیراندازی استان همدان هستند.

شمسی پور با اشاره به آغار فعالیت مدرسه تیراندازی استان همدان نیز گفت: با شروع فصل تابستان طبق برنامه ریزی های قبلی مدرسه تیراندازی استان در سالن شهید ضرابیان کار خود را آغاز کرده است.

وی عنوان کرد: از تمام علاقمندان و خانواده ها دعوت شده برای ثبت نام به سالن شهید ضرابیان و دفتر هیئت تیراندازی استان مراجعه کنند.

کد خبر 2857471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha