اسعد فهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر به میزان پرداخت تسهیلات در سه ماهه نخست امسال در بخش های مختلف اشاره کرد و اظهار داشت: شعب بانک کشاورزی در استان طی سه ماهه نخست سال جاری مبلغ ۴۹۶ میلیارد ریال از تسهیلات صندوق توسعه ملی از محل اعتبارات این صندوق در سال ۱۳۹۳ را به متقاضیان پرداخت کرده است.
وی عنوان کرد: میزان تسهیلات مذکور صندوق توسعه ملی به ۴۶ نفر متقاضی دریافت این تسهیلات در استان پرداخت شده است.
وی به میزان تسهیلات پرداخت شده مربوط به طرح های افزایش تولید آبزیان در استان اشاره کرد و گفت: در سه ماهه نخست امسال ۳ میلیارد ریال تسهیلات یارانه دار طرح های افزایش تولید آبزیان پرروشی از طریق شعب بانک کشاورزی در استان به ۷ نفر از متقاضیان پرداخت شده است.
مدیرشعب بانک کشاورزی کردستان ادامه داد: شعب بانک کشاورزی استان در این مدت مبلغ ۶ میلیارد ریال تسهيلات تلفیقی طرح احداث تاسیسات نگهداری، فراوری، بسته بندی و مراکز عرضه محصولات کشاورزی مصوب سال ۹۳ به سه نفر متقاضی پرداخت كردند.
فهیمی از پرداخت ۴ ميليارد ريال تسهيلات قرض الحسنه اشتغال زایی و مشاغل خانگی سازمان بهزیستی و کمیته امداد در استان خبرداد و عنوان کرد: این میزان تسهیلات در سه ماهه نخست امسال به ۳۷ نفر متقاضی پرداخت شد.
وی به پرداخت ۳ ميليارد ريال تسهيلات رفاهی کارکنان سایر سازمان ها توسط بانك كشاورزی استان اشاره کرد و اظهارداشت:این میزان تسهیلات به ۳۴ نفر متقاضی پرداخت شده است.
نظر شما