به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی صبح دوشنبه در حاشیه بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از شرکت صنایع مس شهید باهنر کرمان گفت: استان کرمان ظرفیت های فراوانی را در حوزه صنعت و معدن دارد.
وی با اشاره به پیشینه کرمان در زمینه فلزات غیرآهنی از جمله مس، کرومیت و تیتانیوم، اظهار داشت: این ظرفیت ها بیانگر این حقیقت است که کرمان می تواند یکی از پایگاه های اصلی برای فعالیت شرکت های دانش بنیان در زمینه فلزات غیرآهنی باشد.
رزم حسینی ابراز داشت: شرکت مس باهنر کرمان دارای ذخیره خوب علمی بوده و می تواند یکی از شرکت های اصلی در صنایع فلزات غیرآهنی باشد.
وی مس شهید باهنر و مس سرچشمه را از یک خانواده دانست و افزود: این دو صنعت مهم در کرمان دست در دست هم داده و فعالیت می کنند.
نماینده عالی دولت در استان کرمان گفت: باید هماهنگی لازم بین هلدینگ های دانش بنیان در کشور و استان ایجاد شود.
معاون رئیس جمهور همچنین در ادامه سفر خود به استان کرمان از شرکت کرمان تابلو بازدید کرد.
نظر شما