پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۳۹

کارشناس فرهنگی کتابخانه های کرمانشاه در گفتگو با مهر:

طرح اوقات فراغت در ۷۰ کتابخانه نهادی کرمانشاه برگزار می‌ شود

طرح اوقات فراغت در ۷۰ کتابخانه نهادی کرمانشاه برگزار می‌ شود

کرمانشاه- کارشناس امور فرهنگی نهاد کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه از اجرای طرح اوقات فراغت در ۷۰ کتابخانه نهادی استان خبر داد.

رضا کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، از اجرای طرح اوقات فراغت در کتابخانه های استان کرمانشاه خبر داد و افزود: این طرح در ۷۰ کتابخانه نهادی استان برگزار می شود.

کارشناس امور فرهنگی نهاد کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، از برگزاری کلاس های با حدود ۱۰ موضوع چون نقد ادبی، جلسات نقدکتاب، مهارت های مطالعه، کلاس های قرآن و نهج البلاغه و...طی این طرح و در کتابخانه های استان خبر داد.

وی، زمان اجرای این طرح را از پایان  ماه مبارک رمضان تا پایان تابستان امسال اعلام و تصریح کرد: البته بعضی کلاس ها از جمله گروه های مطالعاتی و انجمن ادبی در طول سال هم ادامه دارد.

کریمی عضویت در کتابخانه های عمومی استان را از جمله موضوعات اوقات فراغت عنوان کرد و گفت: علاوه بر این سال گذشته ۱۰ هزار نفر را به غیر عضویت در کتابخانه ها در بحث اوقات فراغت داشتیم  و امسال هم پیش بینی می کنیم همین تعداد در کلاس های اوقات فراغت ما حضور داشته باشند.

کارشناس امور فرهنگی نهاد کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، برگزاری نمایشگاه کتاب، مسابقه کتابخوانی، بازدید دانش آموزان از کتابخانه های عمومی، قصه خوانی و معرفی کتاب در صدا و سیمای استان را از دیگر برنامه های طرح اوقات فراغت کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه برشمرد.

پیش بینی حضور ۱۰ هزار نفر در کلاس های اوقات فراغت کتابخانه ها

وی یادآور شد: علی رغم اینکه در برگزاری بسیاری از کلاس های هنری و آموزشی محدود شدیم حضور ۱۰ هزار نفر را در کلاس های امسال پیش بینی می کنیم که با محوریت کتاب و کتابخوانی برگزار خواهد شد.

کریمی هم چنین از کسانی به عنوان مربی علاقه مند به همکاری با کتابخانه های استان هستند دعوت کرد تا به کتابخانه های محل برگزاری این طرح ها مراجعه و در صورت داشتن شرایط نسبت به همکاری اقدام کنند.

وی از برگزاری کلاس های طرح اوقات فراغت در همه شهرستان های استان خبرداد و گفت: البته با توجه به اینکه بودجه ای برای برگزاری کلاس های اوقات فراغت نداریم و هزینه این کلاس ها از محل شهریه ها تامین می شود ممکن است برخی کتابخانه ها موفق به برگزاری این کلاس ها نشوند.

کارشناس امور فرهنگی نهاد کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، یادآور شد و تاکید کرد: تاکید ما در برنامه های فراغتی کتاب محور و کتابخوانی محور بودن آنهاست.

کد خبر 2862829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha