پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۳۵

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان:

۱۷ هزار بازرسی از سطح واحدهای صنفی لرستان انجام شد

۱۷ هزار بازرسی از سطح واحدهای صنفی لرستان انجام شد

خرم آباد - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان از انجام ۱۷ هزار بازرسی از سطح واحدهای صنفی این استان خبر داد.

قدرت اله ولدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در قالب طرح نظارتی ماه رمضان ۱۷ هزار و ۷۸۷ مورد بازرسی از سطح واحدهای صنفی استان لرستان صورت گرفته است.

وی تعداد پرونده های تشکیل شده برای واحدهای متخلف استان را بیش از هزار و ۲۰۴ مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۸۲۲ مورد توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت و ۳۲۷ مورد نیز توسط بازرسان مجامع امور صنفی تشکیل شده اند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان ارزش ریالی پرونده های تشکیل شده برای واحدهای صنفی متخلف لرستان را پنج میلیارد و ۸۴ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال عنوان کرد.

ولدی تعداد گزارش های مردمی رسیدگی شده توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان و مجامع امور صنفی را ۴۱۷ مورد عنوان کرد و گفت: همچنین تعداد گشت های مشترک این دو نهاد در قالب طرح نظارتی رمضان ۱۲۱ مورد بوده است.

وی همچنین تعداد اکیب های بازرسی در قالب این طرح را ۵۰ مورد برشمرد.

 

 

 

 
کد خبر 2862887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha