قدرت اله ولدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در قالب طرح نظارتی ماه رمضان ۱۷ هزار و ۷۸۷ مورد بازرسی از سطح واحدهای صنفی استان لرستان صورت گرفته است.
وی تعداد پرونده های تشکیل شده برای واحدهای متخلف استان را بیش از هزار و ۲۰۴ مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۸۲۲ مورد توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت و ۳۲۷ مورد نیز توسط بازرسان مجامع امور صنفی تشکیل شده اند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان ارزش ریالی پرونده های تشکیل شده برای واحدهای صنفی متخلف لرستان را پنج میلیارد و ۸۴ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال عنوان کرد.
ولدی تعداد گزارش های مردمی رسیدگی شده توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان و مجامع امور صنفی را ۴۱۷ مورد عنوان کرد و گفت: همچنین تعداد گشت های مشترک این دو نهاد در قالب طرح نظارتی رمضان ۱۲۱ مورد بوده است.
وی همچنین تعداد اکیب های بازرسی در قالب این طرح را ۵۰ مورد برشمرد.
نظر شما