پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

دومین نمایشگاه تخصصی امنیت سایبری ایران برگزار می شود

دومین نمایشگاه تخصصی امنیت سایبری ایران برگزار می شود

دومین نمایشگاه تخصصی امنیت سایبری ایران توسط کمیسیون امنیت فضای تبادل اطلاعات سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران ۲۷ تا ۲۹ مردادماه جاری در محل نمایشگاهی مرکز آفرینش‌ها برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، این نمایشگاه با هدف اشاعه فرهنگ امنیت اطلاعات، معرفی توانمندی‌های جامعه فناوری اطلاعات و تحت سه محور محصولات داخلی و خارجی امنیت اطلاعات، خدمات و سرویس‌های امنیت اطلاعات، آموزش و آگاهی‌‌رسانی در حوزه امنیت برگزار می شود.

شروط لازم شرکت ها برای حضور در دومین نمایشگاه امنیت سایبری ایران، عضویت در سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور و همچنین ارائه محصول و یا خدمات امنیت اطلاعات مطابق با محورهای نمایشگاه است. 

از دیگر شرایط برای اخذ غرفه ها می توان به مواردی همچون عضویت در شورای عالی انفورماتیک (در شاخه امنیت) یا برخورداری از مجوز یکی از سازمان های بالادستی در حوزه امنیت نظیر مجوز نظام ملی امنیت اطلاعات و یا ارائه نامه رسمی نمایندگی یکی از فروشندگان تامین کنندگان داخلی و یا خارجی در حوزه امنیت اطلاعات اشاره کرد.

از جمله خدمات و محصولاتی که در دومین نمایشگاه امنیت سایبری ایران ارائه خواهد شد می توان به مواردی همچون خدمات و محصولات در حوزه های امنیت زیرساخت، ارتباطات و اطلاعات، سیستم ‌های مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS)، مرکز عملیات امنیت (SOC)،گروه واکنش هماهنگ رخداد (CERT) و سیستم‌های فیلترینگ Filter Web)(Web) Application Firewall) اشاره کرد.

سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران از تمام شرکت های فعال در حوزه امنیت اطلاعات دعوت می کند با توجه به محدودیت مکانی در این نمایشگاه و به منظور برنامه ریزی هرچه بهتر و سریع تر اقدام به ثبت نام کرده و فضای مورد نیاز خود را اعلام کنند؛ اولویت اختصاص فضا با شرکت هایی است که سریع تر ثبت نام کرده اند.

متقاضیان برای شرکت در این نمایشگاه تنها تا ۲۵ مردادماه جاری فرصت دارند تا با مراجعه به سایت نمایشگاه با آدرس icsec.ir ثبت نام قطعی کنند.

کد خبر 2862991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha