پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۴۲

معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی:

ظرفیت‌های اقتصادی خراسان جنوبی الویت بندی شود

ظرفیت‌های اقتصادی خراسان جنوبی الویت بندی شود

بیرجند- معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی بر اولویت بندی برای ظرفیت های اقتصادی استان تاکید کرد و گفت: اگر به تقدم این ظرفیت‌ها توجه نشود به طور حتم به مشکل برخورد می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسینی بعد از ظهر سه شنبه در همایش سرمایه گذاری و توسعه صادرات محصولات خوشه طیور خراسان جنوبی با اشاره به نقش مؤثر فعالیت‌های زنجیره ای خوشه‌های کسب و کار در توسعه اقتصادی استان، اظهار کرد: جزیره ای عمل کردن در هیچ بخشی به نتیجه نمی‌رسد.

وی با انتقاد از اینکه در بسیاری از موارد آینده ای آرمانی برای طرح ها تعریف شده که در مرحله اجرا با مشکل مواجه می‌شود، بیان کرد: به همین دلیل ما همواره باید در حال رفع مشکلات باشیم که در گذشته وجود داشته و تمام افتخار ما هم این است که مشکلات یک بخش خاص را حل کرده‌ایم نه مشکلات یک صنف را.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: دلیل همه این مشکلات این است که ما بر اساس برنامه مدون عمل نکرده‌ایم.

حسینی، شناسایی پتانسیل‌های منطقه ای را یکی از بزرگ‌ترین رسالت‌های برنامه ریزان عنوان کرد و گفت: باید برنامه‌ها را بر اساس منطقه تطبیق داد و مشخص کرد که در مقام عمل چه ظرفیت‌هایی در منطقه وجود دارد تا به دنبال وارد کردن ظرفیت‌ها نباشیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ما در این بخش مشکل جدی و اساسی داریم و در برنامه ریزی‌های خود پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه را مد نظر قرار نمی‌دهیم.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی همچنین بر حرکت در مسیر شاخص‌های ملی و بین المللی تاکید کرد و گفت: اگر بر اساس شاخص‌های تعیین شده دنیا حرکت نکنیم در دراز مدت نمی‌توانیم گام موثری برداریم.

حسینی اصافه کرد: این در حالی است که سایر بخش‌ها در داخل و خارج کشور با برنامه در حال حرکت هستند و دلیل موفقیت بسیاری از استان‌هایی که در زمینه اقتصادی حرفی برای گفتن دارند نیز همین موضوع است.

وی، رتبه بندی الویت ها و ظرفیت‌های منطقه را دومین مرحله بعد از شناخت پتانسیل‌ها منطقه برشمرد و افزود: چنانچه به تقدم این ظرفیت‌ها توجه نشود به طور حتم با مشکل برخورد می‌کنیم.

حسینی با تاکید بر حمایت از بخش خصوصی، بیان داشت: هر کجا که بخش خصوصی سرمایه گذاری می‌کند، پشتیبانی نظام را می‌طلبد.

وی تخصصی شدن امور را یکی دیگر از نیازهای بخش‌های اقتصادی دانست و گفت: در حال حاضر تخصصی شدن کارها در دنیا گوی سبقت می‌گیرد و اگر بخشی یک زمان کوتاه غفلت کند به شکست می‌خورد.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی اضافه کرد: علاوه بر همه این‌ها تزریق تکنولوژی جدید یک امر ضروری است وگرنه با دنیا بیگانه شده و با مشکل مواجه می‌شویم.

حسینی با اشاره به نقش مؤثر خوشه‌های کسب و کار در توسعه اقتصادی، بیان داشت: در این همپوشانی که در خوشه به وجود می‌آید، ظرفیت‌های جدیدی خلق می‌شود که از این رابطه خلاقیت باید برای پویایی و بالابردن ظرفیت‌ها استفاده شود.

کد خبر 2863098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha