به گزارش خبرگزاری مهر، تمرینات تیم ملی والیبال از امروز سهشنبه با حضور ۱۳ بازیکن در باشگاه فرهنگی ورزشی سایپا آغاز شد. سرمربی تیم ملی والیبال قبل از شروع تمرینات در جمع ملیپوشان گفت: گذشته را فراموش کنید چون مسیر بسیار دشواری پیش رو دارید و ۱۱ مسابقه سخت در جام جهانی والیبال در انتظار شماست.
اسلوبودان کواچ با بیان اینکه حرکت تیم ملی والیبال رو به جلو است، تصریح کرد: در جام جهانی والیبال در مدت کوتاهی باید ۱۱ مسابقه سنگین برگزار کنیم، بنابر این میطلبد که با آمادگی کامل در این رقابتها شرکت کنید.
وی در ادامه گفت: برای حضور شایسته در جام جهانی باید از نظر روحی و روانی در آمادگی کامل باشیم و به همین دلیل باید تمرینات را جدیتر از گذشته پیگیری کنیم. هدف کسب سهیمه بازیهای المپیک است و جام جهانی نخستین رویدادی است که میتوانیم به هدفمان برسیم و باید با تمام توان به میدان برویم.
ملیپوشان والیبال ایران تمرینات آمادهسازی خود را برای حضور شایسته در جام واگنر لهستان و جام جهانی ژاپن از امروز (سه شنبه) در باشگاه سایپا آغاز کردند. نخستین تمرین تیم ملی به بدنسازی و کار با وزنه اختصاص داشت که دو ساعت به طول انجامید.
مسابقات والیبال جام واگنر روزهای ۲۲ تا ۲۴ آگوست (۳۱ مرداد تا دوم شهریورماه ۹۴) به میزبانی لهستان پیگیری خواهد شد.
نظر شما