پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۵۳

علیرضا رئیسیان در گفتگو با مهر:

راه ورود سینمای ایران به جهان تولید مشترک است

راه ورود سینمای ایران به جهان تولید مشترک است

علیرضا رئیسیان کارگردان سینما معتقد است یکی از راهکارهای ورود سینمای ایران به دنیا علاوه بر حضور در جشنواره های بین المللی، رسیدن به تولید مشترک است.

علیرضا رئیسیان کارگردان سینما که در حال حاضر در تدارک تولید فیلم مشترک با کانادا است، رسیدن به تولید مشترک سینمایی را مهم ارزیابی کرد و به خبرنگار مهر گفت: بعد از توافق های انجام شده در حوزه فعالیت های هسته ای، اوضاع سینمای ایران بهتر خواهد شد و باید از این فرصت بهره برد که یکی از این بهره مندی ها رسیدن به تولید مشترک است.

کارگردان فیلم «پرونده هاوانا» تصریح کرد: یکی از راهکارهای ورود سینمای ایران به دنیا علاوه بر حضور در جشنواره های بین المللی، رسیدن به تولید مشترک است و برای رسیدن به این منظور لازم است تهیه‌کنندگان و کارگردان ها پای میز مذاکره بنشینند و سازمان سینمایی هم بهتر است مقدمات لازم را جهت مذاکراتی از این دست فراهم کند.

دوران عاشقی

وی تاکید کرد: اگر قرار باشد دست‌اندرکاران تولید در سینما در این مذاکرات حضور نداشته باشند، در این زمینه به جایی نمی رسیم زیرا تجربه نشان داده پیش از این رفت و آمدهایی که به کشورهایی چون تونس، فرانسه، ترکیه، چین و غیره شده خروجی در برنداشته است.

رئیسیان که در حال حاضر فیلم «دوران عاشقی» را روی پرده دارد در پایان درباره اکران این فیلم سینمایی گفت: هنگام نمایش «دوران عاشقی» در جشنواره فیلم فجر در همه سالن های نمایش دهنده، فیلم را با مردم دیدم و متوجه شدم عکس العمل های آنها شدم و دیدم که در برخی از صحنه ها بی حوصله و خسته شدند در نتیجه تصمیم گرفتم ۶ دقیقه از فیلم را کوتاه کنم و تغییراتی نیز در پایان بندی ایجاد کردم.

کد خبر 2863562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha