به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز چهارشنبه انتشارات و کتابفروشی "ستارگان آسمان" با حضور فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس حوزه هنری استان، مدیرکل صداو سیمای لرستان و جمعی از مسئولین استانی در ساختمان دانشگاه امام حسین(ع) افتتاح شد.
علی سیاهپوش مسئول انتشارات و کتابفروشی ستارگان آسمان در این مراسم اظهار داشت: هدف از تاسیس این انتشاراتی کسب سود و درآمد نیست چرا که کتابفروشی مکان کسب درآمد نیست.
وی این کتابفروشی را مکانی برای گردهم آمدن اهل فن و اساتید استان دانست و عنوان کرد: این مکان برای ارائه کتاب های مفید برای مردم شهر است.
مسئول انتشارات و کتابفروشی ستارگان آسمان با بیان اینکه کتابفروشی با دو هزار کتاب شروع به کار کرده است، ادامه داد: فضا برای افزایش کتب تا ۱۰ هزار تا نیز فراهم است و اگر به قفسه ها اضافه کنیم تا ۱۵ هزار کتاب می توانیم ارائه کنیم.
سیاهپوش با اشاره به اینکه هزینه های داخلی کتابفروشی حدود ۱۰۰ میلیون تومان بوده است، تصریح کرد: این کتابفروشی یکی از کتابفروشی های نمونه در سطح کشور خواهد بود.
وی با بیان اینکه در این کتابفروشی از انتشاراتی های مهم کشور از جمله سوره مهر، بوستان و موسسه آموزشی امام خمینی(ره) نمایندگی گرفته شده است، افزود: این فضای فرهنگی متعلق به همه مردم است و از فرهیختگان و مسئولین فرهنگی تقاضا داریم پیشنهادات خود را در این خصوص ارائه دهند.
نظر شما