پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ بهمن ۱۳۸۴، ۱۰:۵۵

رئيس اتحاديه جهاني علماي مسلمان :

با وضع قانون از مقدسات اسلام حمايت مي كنيم

با وضع قانون از مقدسات اسلام حمايت مي كنيم

يوسف القرضاوي ديروز در خطبه نماز جمعه در قطر اظهار داشت با وضع قانوني مشخص، از مقدسات اسلامي و انبياء الهي حمايت و پشتيباني مي كنيم.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، شيخ يوسف القرضاوي عالم برجسته جهان اسلام و رئيس اتحاديه علماي جهان اسلام در خطبه نماز جمعه در مسجد عمر بن خطاب در دوحه پايتخت قطر اظهار داشت: حكومتهاي كشورهاي اسلامي، عربي و ملتهاي مسلمان بايد بر سازمانهاي بين المللي فشار وارد كنند تا به دنبال آن قوانيني وضع و روزنامه هايي كه به ساحت نبي اكرم(ص)، مسلمانان و اسلام توهين كرده اند رسما عذرخواهي و به مدت يكماه در روزنامه هاي خود از پيامبر اكرم (ص) دفاع كنند.

وي در خطبه نماز جمعه تصريح كرد: بر امت اسلام و عرب واجب است به تحريم كالاهاي كشورهايي كه به اسلام توهين كرده اند بپردازند؛ زيرا كالاهاي آنها نيز جزئي از آنها به شمار مي رود.

قرضاوي افزود: علاوه بر تحريم اقتصادي و كالا، آنها بايد تحريم سياسي نيز شوند و اقداماتي چون بستن سفارتخانه ها در اين كشورها و فراخوان سفيران از اين كشورها انجام گيرد و خشم خود را در هر مكاني كه هستند، اعلام كنند.

يوسف القرضاوي از مسلمانان خواست تا همبستگي و اتحاد خود را در جهان اسلام حفظ و يكديگر را ياري كنند.

وي با رد مسائلي چون آزادي بيان كه برخي از روزنامه هاي غربي با اين تعبير به انتشار كاريكاتور نبي اكرم (ص) اقدام كرده اند، تأكيد كرد: اين اقدام به كمي ادب و نداشتن ذوق آنها بر مي گردد؛ زيرا امكان ندارد كسي به پدرو مادرش توهين كرده، شخصيت آنها را زير سؤال ببرد و سپس آزادي بيان را مطرح كند.

کد خبر 286609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha