پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ مرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۲۱

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران:

تخریب بقیع لکه ننگی ابدی بر پیشانی وهابیت است

تخریب بقیع لکه ننگی ابدی بر پیشانی وهابیت است

ساری - مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، هشتم شوال را از تلخ‌ترین روزهای شیعیان دانست و گفت: تخریب بقیع لکه ننگی ابدی بر پیشانی وهابیت است

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، حجت الاسلام ناصر شکریان، با تسلیت فرارسیدن سالروز تخریب قبرستان بقیع، به مظلومیت همیشه اهل بیت (ع) در طول تاریخ اشاره کرد و بیان داشت: بقیع نخستین مدفن و مزاری است که به دستور رسول اکرم(ص) و به وسیله مسلمانان صدر اسلام به وجود آمده است.

وی هشتم شوال را از تلخ‌ترین روزهای شیعیان دانست و با بیان این که شیعیان این روز را «یوم الهدم» نامیده‌اند و این نشان دهنده عمق مظلومیت ائمه اطهار(ع) و کینه وهابیت از شیعیان است،  تصریح کرد: این عمل غیر انسانی تخریب قبرستان بقیع را در هشتم شوال ۱۳۴۴ انجام دادند که در جریان این حرکت وحشیانه، بارگاه چهار امام و دیگر بناهایی که بر قبور بقیع بنا شده بود با خاک یکسان شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در ادامه گفت: قبور مطهر ائمه اطهار(ع) در قلب تک تک انسان‌های حقیقت‌جو و آزاده‌ای قرار دارد که سیر الی الله را طی می‌کنند.

وی با محکوم کردن اقدام وهابیون در تخریب بقیع گفت: این گروه از افراد به فتنه‌گری و تخریب نماد اعتقادی و باورهای دینی مسلمانان پرداختند تا به اهداف شوم خود دست یابند.

این استاد حوزه و دانشگاه  با بیان این تخریب بقیع از سوی وهابیت لکه ننگی ابدی بر پیشانی آنها خواهد بود، گفت: به طور حتم عاملان این بی حرمتی به عذاب الهی گرفتار خواهند شد.

وی ادامه داد: وهابیت به عنوان ولد نامشروع استکبار و استعمار با توسل افراطی‌گری و انحرافات فکری بزرگترین هدف خود را ایجاد شکاف و اختلاف در جامعه اسلامی از طریق مقابله با مذهب قرار داده و با تخریب بقاع متبرکه بقیع در مدینه داغ بزرگی بر قلب ملت مسلمان گذاشت.

حجت الاسلام ناصر شکریان، ریشه‌های این تنزل فکری را افکار استکباری انگلیس اعلام کرد و گفت: انگلیس خبیث و استعمارگر بعد از ناکامی در جهان تشیع و اسلام با علم کردن چنین فرقه‌هایی می‌کوشد به هویت و قوام اسلام و شیعیان ضربه بزند و به همین دلیل این گروه را در وسط میدان قرار داده است.

وی تصریح کرد: وهابی ها باید بدانند که محبت و ارادت اهل بیت(ع) در دل مسلمانان به‌ویژه شیعیان موج می‌زند و هرساله که از قیام امام حسین (ع) می‌گذرد بر اشتیاق محبان اهل بیت و کربلا افزوده می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان این که وهابیت تنها با شیعه و سنی‌ها مخالفت نمی‌کنند؛ بلکه با همه فرق اسلامی سر دشمنی را باز کردند و سعی می‌کنند به این طریق مسلمانان را آزرده ‌خاطر کنند، گفت: تخریب بقیع از سوی گروه های وهابی نشان می‌دهد که این گروه راه جاهلانه و شرک آلود خود را طی می‌کنند و هرگز از مسیر منحرف خود قصد بازگشت را ندارند.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان در پایان، وهابیت را دست‌پرورده صعودی‌ها و استعمار پیر انگلیس معرفی کرد و اظهار داشت: امروز آنچه در  سوریه، پاکستان، افغانستان و عراق می‌گذرد شیطنت استکبار و خیانت وهابیت است که تنها می‌کوشند با اختلاف و تفرقه میان شیعه و سنی، حکومت را در دست بگیرند.

کد خبر 2866557

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha