به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمدحسن باستی عصر شنبه به اتفاق تنی چند از مسئولان محلی از ساختمان دانشکده هنر و معماری بوشهر بازدید و در جریان روند ساخت آن قرار گرفت.
وی بر ضرورت تسریع در این پروژه تاکید کرد و افزود: تاکنون تلاشهای خوبی در جهت اتمام این پروژه صورت گرفته است و انشالله تلاش می شود در مهرماه سال جاری مورد استفاده دانشجویان قرار گیرد.
باستین تصریح کرد: تاکنون ۷۰ میلیارد تومان در ساخت این بنا اعتبار سرمایه گذاری شده که در حال حاضر دارای پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی است.
وی بیان کرد: این ساختمان در زمینی به مساحت ۷ هزار متر مربع ساخته شده که فاز اول آن به مساحت ۴ هزار متر مربع ساخته شده است.
معاون استاندار بوشهربا بیان اینکه این پروژه از حساسیت بالایی برخوردار است، یادآور شد: ساختمان دانشکده معماری و شهرسازی دارای ۱۶ آتلیه هنری، ۱۱ کلاس درس و ۲ سالن قضاوت است.
نظر شما