پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۴۶

با فیلمنامه «دوستان ما»؛

هنرمند شیرازی در جشنواره ملی هنرهای تجسمی فنی و حرفه ای اول شد

هنرمند شیرازی در جشنواره ملی هنرهای تجسمی فنی و حرفه ای اول شد

شیراز- هنرمند شیرازی با فیلمنامه «دوستان ما» در بخش انیمیشن به مقام نخست شانزدهمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی فنی و حرفه ای رسید.

مهگان فرهنگ در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با اعلام نتایج نهایی شانزدهمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی فنی حرفه ای در سال ۹۴ که توسط دفتر آموزش های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، در آیین پایانی این جشنواره در زنجان بخش پویانمایی یا انیمیشن در بین مدرسان (هنر آموزان) کل کشور از هنرستان الزهرا (س) شیراز مقام اول را کسب کردم.

وی اضافه کرد: این درحالیست که بخش انیمیشن (پویا نمایی) برای اولین بار در این دوره از جشنواره  ملی هنرهای تجسمی فنی و حرفه ای کشور گنجانده شده است.

این هنرمند حوزه هنری فارس که به عنوان نماینده استان به شانزدهمین دوره جشنواره ملی هنرهای تجسمی وزارت آموزش و پرورش راه یافت، همچنین با داستان «شاخه های تاک» در بخش ادبیات داستانی پویانمایی این جشنواره هم حضور داشت.

دوستان ما، فیلمنامه ای آموزشی و اقتباسی برای دانش آموزان ابتدایی است

وی با بیان اینکه «دوستان ما» یک فیلمنامه آموزشی و اقتباسی از کتاب های درسی دانش آموزان برای مقطع ابتدایی است، عنوان کرد: این فیلمنامه بر اساس سیاست های جدید وزارت آموزش و پرورش مبنی بر سیستم های نوین آموزشی و ساخت انیمیشن های درسی برای مقطع ابتدایی نگارش یافته است.

فرهنگ بیان کرد: داستان برگزیده نیز « شاخه های تاک » نام دارد که بر اساس اصول نگارش داستان نوشته شده ضمن اینکه استانداردهای تصویری در آن برای مصورسازی در انیمیشن هم رعایت شده است.

این هنرمند و مدرس رشته گرافیک که چند سالی است داستان نویسی را نزد ابوتراب خسروی به طور جدی دنبال می کند، گفت: آخرین کارم هم با عنوان « عفت » در نشریات ادبی به چاپ رسیده است.

آخرین جایزه این فیلمساز در بخش  فیلمنامه تقدیر از جشنواره بیشاپور کازرون اسفند ماه گذشته در بخش مستد در پی داشت.

مهگان فرهنگ دانش آموخته گرافیک، هم اینک علاوه بر تدریس در آموزش و پرورش، مدرس دانشگاه در رشته هنر نیز است.

وی سال گذشته با مستند پرتره «آموزگار شهر من» در چندین رویداد سینمایی حائز رتبه های برتر شد. این بانوی هنرمند تألیف کتاب های «سواد بصری در تئاتر»، «نقد ادبی و هنری» و چندین مقاله را نیز در کارنامه دارد.

شانزدهمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی فنی حرفه ای در رشته های تحصیلی گرافیک، نقشه‌کشی معماری، طراحی و دوخت، صنایع دستی، نقاشی و انیمیشن، و سه درس چاپ دستی، عکاسی و طراحی به منظور شناسایی استعدادهای دانش‌آموزان برگزار شد.

کد خبر 2867413

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • آرزو پرچمي ۲۰:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
      0 0
      تبريك مي گم به دوست هنرمندم
    • شیوا ۰۳:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۷
      0 0
      تبریک عرض میکنم...مثل همیشه عالی