پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۵۳

مدیرکل امورمناطق کمتر توسعه یافته وزارت آموزش و پرورش:

مدارس عشایری استان های محروم مورد توجه جدی قرار می گیرند

مدارس عشایری استان های محروم  مورد توجه جدی قرار می گیرند

مشهد- مدیرکل دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و عشایر وزارت آموزش و پرورش از توجه جدی به استان های محروم به ویژه سیستان و بلوچستان، هرمزگان و آذربایجان غربی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نقی یزدان پناه صبح یکشنبه در مراسم شانزدهمین اردوی کشوری دانش آموزان عشایری در مشهد مقدس بیان کرد: استان های کمتر توسعه یافته در قالب تشکیل شورای هماهنگی ارتقای مناطق محروم به ویژه سه استان سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی و هرمزگان مشمول توجه ویژه می شوند.

وی با بیان اینکه توجه و فراهم سازی امکانات آموزشی در مدارس عشایری کشور مورد توجه جدی و در دستور کار دولت قرار دارد بیان کرد: در همین رابطه تعداد ۶۰۰ مدرسه کوچ رو و عشایری با صرف اعتبار ۲۰ میلیارد ریال به تجهیزات رایانه ای مجهز شدند و تعداد ۱۷ هزار دانش آموز در سال گذشته در مراکز شبانه روزی عشایری با اعتبار دو میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال آموزش های قرآنی را فرا گرفتند.

وی با بیان اینکه این میزان تجهیزات در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از آن ۳۶، ۵ درصد رشد داشته است افزود: بر اساس دستور العمل شورای هماهنگی ارتقای مناطق محروم، توسعه پوشش آموزشی و تحصیلی مدارس عشایری یکی از اولویت هایی است که در دستور کار قرار گرفته است.

یزدان پناه با اشاره به اینکه ۲۱ استان کشور دارای مدارس عشایری هستند ادامه داد: تعداد مراکز شبانه روزی عشایری نیز از ۱۷۲ مرکز به ۱۸۱ مرکز افزایش یافته است.

 وی ادامه داد: همچنین در راستای تامین حداقل فضاهای آموزشی برای مناطقی که امکان احداث مدرسه نبوده و یا به دلیل کوچ روی این امکان سلب شده تعداد  کانکس های آموزشی در مناطق عشایری از یک هزار و ۸۳ دستگاه به هزار و ۱۳۴ دستگاه افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه تعداد دانش آموزان پیش دبستانی مناطق عشایری کشور در سال تحصیلی گذشته از ۶ هزار و ۲۰۵ نفر به هشت هزار و ۷۰۶ نفر افزایش پیدا کرده است افزود: تمامی تلاش ها برای افزایش پوشش تحصیلی و برخورداری این دانش آموزان از امکانات تحصیلی است که رشد و بستر سازی امکانات فراهم شده خود گواه نگاه ویژه دولت به این مقوله است.

به گزارش خبرنگار مهر، شانزدهمین اردوی کشوری دانش آموزان عشایری صبح امروز با شرکت ۵۴۸ دانش آموز پسر متشکل از از ۲۱ استان عشایری کشور در مشهد آغاز شد.

کد خبر 2867436

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha