پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۶ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۰۴

قضاوت دو داور تکواندو در روسیه

قضاوت دو داور تکواندو در روسیه

دو داور بین‌المللی تکواندو ایران برای قضاوت در مرحله رقابتهای جایزه بزرگ به روسیه می‌روند.

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله نخست رقابتهای جایزه بزرگ تکواندو برای کسب امتیاز ورودی المپیک در سال ۲۰۱۵ طی روزهای ۲۳ تا ۲۵ مردادماه به میزبانی روسیه در مسکو برگزار خواهد شد. 

فدراسیون جهانی برای قضاوت در این مسابقات دو داور بین‌المللی کشورمان را به روسیه دعوت کرده است. شهرام اربابی که تجربه قضاوت در دو المپیک ۲۰۰۴ پکن و ۲۰۱۲ لندن را در کارنامه دارد و برای المپیک ۲۰۱۶ ریو نیز در بین ۵۰ داور نامزد قضاوت است، به همراه پروانه محمدتقی پور تهرانی دو داور بین‌المللی ایران هستند که برای قضاوت در مسابقات جایزه بزرگ روسیه عازم این کشور می‌شوند. 

بر اساس برنامه تنظیم شده از سوی کمیته داوران فدراسیون جهانی داورانی که برای قضاوت این مسابقات به روسیه دعوت شده‌اند باید طی روزهای ۲۱ و ۲۲ تیرماه در کلاس بازآموزی و تمرین زیر نظر "شکیرشربات" شرکت کند. 

این برای اولین بار است که یک داور زن از سوی کمیته داوران فدراسیون جهانی برای قضاوت در مسابقات معتبری چون جایزه بزرگ دعوت می‌شود. 

فدراسیون جهانی چهار مرحله از رقابتهای جایزه بزرگ یا موسوم به گراند پریکس در سال ۲۰۱۵ را برنامه ریزی کرده که امتیاز آن در رنکنیگ المپیکی تکواندوکاران برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۱۶ ثبت خواهد شد. بعد از روسیه، ترکیه، انگلستان و مکزیک میزبان مراحل بعدی این مسابقات خواهند بود.

کد خبر 2868978

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha