پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۴۳

معاون سیاسی استاندار آذربایجان غربی:

اقلیت های دینی از حقوق مساوی شهروندی در ایران برخوردار هستند

اقلیت های دینی از حقوق مساوی شهروندی در ایران برخوردار هستند

ارومیه – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی گفت: در حال حاضر اقلیت های دینی از حقوق مساوی شهروندی در ایران و به تبع آن در آذربایجان غربی برخوردار هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رادفر سه شنبه شب در آیین افتتاحیه جام تموز در ارومیه گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با حمایت از برگزاری جام تموز طی ۱۵ سال گذشته نشان داده اقلیت‌های مذهبی و دینی جایگاه خاصی در ایران دارند و از حقوق مساوی شهروندی برخوردار هستند.

وی ادامه داد: جشنواره جام تموز هر ساله به صورت بین المللی و با حضور آشوریان سراسر جهان به میزبانی شهر ارومیه برگزار می‌شود و این رویداد فرهنگی ورزشی نشانگر وجود صلح و آرامش زیر سایه نظام جمهوری ایران است.

رادفر افزود: بسیار خوشحالم که در یک ماه اخیر شاهد برگزاری چندین رویداد فرهنگی ورزشی اقلیت‌های دینی شامل مسابقات باشگاه‌های ارامنه کشور، آیین مذهبی زرتشتیان در تخت سلیمان و مراسم سالیانه زیارت قره کلیسا با حضور هزاران نفر از پیروان ادیان مختلف در استان بودیم.

ردیس انجمن آشوریان ارومیه نیز در این مراسم گفت: جام تموز از ۱۵ پیش با همت نماینده آشوریان در مجلس و با حمایت دولت جمهوری اسلامی ایران به صورت بین المللی در حال برگزاری است.

استنلی سیمونز اظهار داشت: تموز چهارمین ماه آشوریان و به عنوان ماه شکرگزاری، فراوانی و نعمت است و در این ماه کشاورزان با برداشت محصولات کشاورزی خود به وفور نعمت می‌رسند.

وی گفت: اکنون در شرایطی که منطقه خاورمیانه در آتش تفرقه و افراط گرایی گرفتار شده و اقوام و مذاهب مختلف که سال‌ها به صورت مسالمت آمیز در کنار هم می‌زیستند، دچار مشکلات جدی شده‌اند، پیروان ادیان مختلف در امنیت کامل در ایران زندگی می‌کنند.

سیمونز افزود: برگزاری جام تموز در ایران به نوعی خنثی سازی تبلیغات سوء دشمنان و به نمایش گذاشتن نعمت آزادی و استقلال برای اقلیت‌های دینی به شمار می‌رود که می‌تواند الگویی برای دیگر کشورهای منطقه محسوب شود.

پانزدهمین دوره جشنواره فرهنگی ورزشی آشوریان جهان جام تموز با حضور نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی و ورزشکاران شرکت کننده داخلی و خارجی در ارومیه آغاز شد.

 در این جشنواره که آیین افتتاحیه آن شامگاه سه شنبه برگزار شد، ۲۵۰ ورزشکار از کشورهای عراق، ارمنستان و ایران و ورزشکارانی از شهرهای تهران، اهواز و ارومیه در باشگاه انجمن آشوریان ارومیه به مدت یک هفته با هم به رقابت می‌پردازند.

پانزدهمین دوره جشنواره فرهنگی ورزشی آشوریان جام تموز در شش رشته والیبال، بسکتبال، فوتبال، تنیس روی میز، شطرنج و تنیس خاکی مردان و زنان برگزار می‌شود.

جام تموز آشوریان از ۳۳ سال قبل تاکنون در شهر ارومیه آغاز شده و مدت ۱۵ سال است به صورت بین المللی و با حضور تیم‌های خارجی برگزار می‌شود.

کد خبر 2870004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha