به گزارش خبرنگار مهر، معاون سیاسی اجتماعی فرماندار دشتی صبح چهارشنبه در این مراسم با تقدیر از زحمات و تلاشهای چندین ساله مسعود رحیمی در سمت رئیس زندان این شهرستان اظهار داشت: رحیمی مدیری بود که سعه صدر زیادی داشت و در حوزه کاری خود نیز مسلط بود و توانسته بود رضایتمندی خوبی در بین مددجویان ایجاد کند.
محمد حسینی افزود: ایشان پیرامون کاهش آسیب های اجتماعی نظرات خوبی همواره در جلسات ارائه می داد و مشکلاتی که وجود داشت با تلاشهای مضاعف به حداقل رساند.
وی بیان کرد: امروز یکی از رسالت های اصلی زندان ها این است که تهدیدها را به فرصت تبدیل کنند و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نورزند.
حسینی بر ضرورت اثر گذاری کارهای فرهنگی در زندانها تاکید کرد و یادآور شد: راز موفقیت مدیران در همه عرصها ارائه آموزشهای مستمر در عرصه های مختلف کلاسیک و انجام کارهای فرهنگی و مذهبی است.
وی اضافه کرد: یکی از مطالبات اصلی از زندان اجرای برنامه های فرهنگی، اصلاحی و تربیتی برای مددجویان است که باید به نوعی این برنامه ها اجرا شود که اثر گذاری آنها در میان مدت و بلند مدت کاهش آمار بزهکاران باشد.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری دشتی بر ضرورت توسعه زندان این شهرستان تاکید کرد و گفت: زندان شهرستان دشتی باید از نظر تجهیزات و فضای فیزیکی توسعه یابد که این امری ضروری است.
در پایان از خدمات مسعود رحیمی قدردانی به عمل آمد و دادور آزادی نژاد به سمت رئیس جدید اداره زندان دشتی معرفی شد.
نظر شما