پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ مرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۵۰

گشت آب رسما آغاز به کار کرد/ تشکیل ۶ اکیپ در غرب کشور

گشت آب رسما آغاز به کار کرد/ تشکیل ۶ اکیپ در غرب کشور

یک مقام مسئول در وزارت نیرو از آغاز به کار رسمی ۶ اکیپ گشت و بازرسی آب در غرب کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آرش آریانژاد از آغاز به کار ۶ اکیپ جديد در محدوده شهرستان‌های سنندج، سروآباد، کامیاران و مریوان تحت عنوان گروه‌های گشت و بازرسی جهت حفاظت و صیانت از منابع آب زیرزمینی خبر داد و گفت: این گروه ها کار خود را شروع کرده اند.

این مقام مسئول در وزارت نیرو با تاکید بر اینکه گشت و بازرسی آب به منظور حفاظت از منابع آب زیرزمینی کشور انجام می شود اظهارداشت: اين گروه‌ها مطابق قرارداد طی مدت يكسال كار نظارت و بازرسي صحرايي بر منابع آبي را انجام داده و با متخلفين از طريق مراجع قضايي برخورد خواهند کرد.

آريانژاد بیان داشت: اين گروه‌ها وظایف مختلفي از جمله جلوگیری از تخلفات منابع آبی اعم از اضافه برداشت و افزایش سطح زیر کشت مطابق با میزان مندرج در پروانه مصرف بهینه، شناسایی چاه‌های غیرمجاز، انسداد چاه‌های غیرمجاز، کنترل کف‌شکنی‌های غیرمجاز و پیگیری تخلفات بهره‌برداران در مراجع قضایی را بر عهده دارند.

پیش از این نیز جواد میبدی؛ مدیرکل دفتر نظام‌هاي بهره‌ برداري و حفاظت آب و آبفای وزارت نیرو از تعیین تکلیف چاه‌ های کشاورزی غیرمجاز در دشت‌ های ممنوعه کشور همزمان با اجرای طرح احیا و تعادل بخشی آب‌ های زیرزمینی خبر داد و افزود: یکی از مهم‌ترین پروژه‌ ها در طرح احیا و تعادل‌ بخشی آب‌‌های زیرزمینی موضوع تحویل آب حجمی و نصب کنتورهای هوشمند در چاه‌ های کشاورزی است.

این مقام مسئول در وزارت نیرو با اعلام تعیین تکلیف چاه‌های کشاورزی غیرمجاز در دشت‌های ممنوعه گفت: گروه‌های گشت و بازرسی وزارتخانه، پایش صحت اندازه‌ گیری کنتورهای هوشمند را بررسی می‌کنند.

کد خبر 2870244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha