وي در گفتگو با خبرنگار كتاب مهر افزود : در همه كشورهاي دنيا در بخش فرهنگ دولت ها ضرر مي دهند و اين مساله در كشورهاي پيشرفته هم اتفاق مي افتد و به بهانه اين كه سازمان چاپ و انتشارات ضرر مي دهد نمي توان آن را به بخش خصوصي واگذار كرد .
نصر الله حدادي در ادامه افزود : دستگاه هاي موجود در سازمان چاپ و انتشارات وزارت ارشاد قابليت انجام سفارش هاي چاپي كوچك را ندارد و ماشين هاي چهار و نيم ورقي اين چاپخانه در شرايط كنوني سفارشي از سوي ناشران ندارد و به دليل اين مساله است كه اين چاپخانه متحمل ضرر مي شود .
اين مدير سازمان چاپ و انتشارات در ادامه افزود : گرفتن سازمان چاپ و انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مانند اين است كه از يك نويسنده قلمش را بگيريد و اصلا فعاليت وزارت ارشاد بدون سازمان چاپ و انتشارات متصور نيست .
حدادي در ادامه تصريح كرد : در سازمان چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي هيچ موردي از اختلاس و سوء استفاده مالي وجود ندارد و بدهي 120 ميليارد ريالي اين سازمان مربوط به مطالبات بانك ، بيمه ، وزارت امور اقتصادي و دارايي ، سازمان حمايت ( از توليد كننده و مصرف كننده ) است .
وي در ادامه گفت : سازمان چاپ و انتشارات وزارت ارشاد دستگاه ها و ماشين هاي بسيار بزرگي دارد كه در تمام خاورميانه بي نظير است و اداره چنين سازمان معظمي به جز در دوره اخير بسيار موفق بوده است .
حدادي در ادامه افزود : تاكنون هاله اي از ابهام بر دور سازمان چاپ و انتشارات بود كه ما تمام توان خود را به كار مي گيريم اين هاله را از اطراف اين سازمان دور كنيم ؛ اين ابهام ناشي از اقدامات و جوسازي هاي ناشران بخش خصوصي ، وجو رواني است كه آنها به وجود آورده بودند كه اين فضا در حال عوض شدن است .
وي درباره يكي از رديف هاي در آمدي دولت در لايحه بودجه سال 1385 از محل درآمدهاي سازمان چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ، به مهر گفت : در دوره جديد با توجه به توان بالقوه اي كه وجود دارد سازمان سعي دارد كه مشكلات را حل كنند ولي مشخص نيست كه دولت اين رديف بودجه را با چه توجيهي در نظر گرفته است .
نظر شما