پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۸ مرداد ۱۳۹۴، ۱۹:۱۹

سرمربی تیم ناگویای ژاپن:

هدف «ناگویا» رسیدن به نیمه‌نهایی جام باشگاه‌های آسیا است

هدف «ناگویا» رسیدن به نیمه‌نهایی جام باشگاه‌های آسیا است

اصفهان -سرمربی تیم فوتسال ناگویای ژاپن گفت: هدف این تیم رسیدن به نیمه‌نهایی جام باشگاه‌های آسیا بوده و برای دستیابی به این هدف مرحله به مرحله پیش خواهیم رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، «ویکتور آکوست» ظهر امروز در نشست خبری پیش از آغاز مرحله گروهی مسابقات فوتسال جام باشگاه‌های آسیا در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی با اشاره به شرایط مسابقات اظهار داشت: باید بگویم که تیم ما بازی‌های بسیار دشواری پیش‌رو دارد اما در حال حاضر آمادگی خوبی برای مسابقات انجام می‌دهیم.

وی با بیان اینکه تلاش ما حضور مناسب در مسابقات است، ادامه داد: تیم ما به تازگی از مسابقات لیگ داخلی ژاپن راهی مسابقات جام باشگاه‌ها شده اما تلاش می‌کنیم و با توجه به این موضوع در آمادگی خوبی دارد.

سرمربی تیم فوتسال ناگویای ژاپن با بیان اینکه هدف ما در مسابقات حضور قدرتمند است، تصریح کرد: هدف خاصی در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا داریم و تلاش می‌کنیم که در مسابقات گام به گام برداشته و نتایج خوبی داشته باشیم.

وی افزود: تیم‌های جوانی در مسابقات حاضر هستند و بازیکنان حاضر در تیم ما از انگیزه بسیاری برخوردار هستند که همه برای موفقیت تلاش می‌کنند.

آکوست خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما از حضور در مسابقات، رسیدن به نیمه نهایی و فینال است و برای رسیدن به این نتیجه، باید در ابتدا، مرحله گروهی را به خوبی پشت سر بگذاریم.

وی افزود: امیدوار هستم که با خاطره‌ای خوب از مسابقات راهی کشور خود شویم.

کد خبر 2871122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha