به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد نقی لطفی در خطبه های نماز جمعه شهر ایلام اظهار داشت: در مذاکرات هستهای مقامات کشور آمریکا به ایستادگی مردم ایران و عدم تسلیم شدن ایران اعتراف کردند که این نشان از اقتدار روز افزون نظام جمهوری اسلامی ایران دارد.
وی بیان داشت: اگر آمریکایی ها و دیگر متحدانش توانایی حمله نظامی علیه کشورمان داشتند حتی یک لحظه هم درنگ نمی کردند، ولی آنها خوب می دانند کشورمان در اوج اقتدار قرار دارد و این شعارها که گزینه نظامی روی میز داریم یک بلوف سیاسی است.
امام جمعه ایلام با اشاره به اینکه امروز ایران اسلامی با قدرت در مقابل زیاده خواهان ایستاده است، گفت: این ایستادگی نشات گرفته از وفاداری ملت به امام، انقلاب و ارزشها و رهبری و شهدا است.
حجت الاسلام لطفی با بیان اینکه شرافت، اقتدار و عزت امروز ملت و انقلاب اسلامی ایران حاصل تسلیم نشدن در مقابل دشمنان و استکبارستیزی است، افزود: آمریکاییها در طول ۳۶ سال در مصاف با ایران دچار شکستهای پی در پی شدهاند.
امام جمعه ایلام در بخش دیگری از سخنانش به ۲۶ مرداد روز کارآفرینی و آموزشهای فنی و حرفهای اشاره کرد و گفت: توسعه رشته های فنی و حرفه در کشور موجب تحقق اقتصاد مقاومتی و توسعه کشور می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ۱۲ مرداد سالروز تأسیس شورای هماهنگی، تبلیغات اسلامی توسط امام راحل اشاره کرد و افزود: این نهاد مقدس کارآمدترین و مؤثرترین نهاد در ساماندهی امور تبلیغی در مناسبتهای مذهبی و ملی و رسمی بوده است.
نظر شما