به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا سفاری در کارگاه آموزشی سامانه پژوهشیار که با حضور مدیران و کارشناسان پژوهشی مناطق ۲۲ گانه برگزار شد، گفت: با ابلاغ نظامنامه پژوهشی در شهرداری تهران از سوی دکتر قالیباف، اقدامات لازم در راستای راهاندازی سامانه پژوهشیار شهرداری تهران آغاز و خوشبختانه فاز اول این سامانه در حال حاضر راهاندازی شده است.
وی با اشاره به ویژگیهای چشمانداز نظامنامه پژوهشی شهرداری تهران افزود: بر اساس این نظامنامه پژوهشی، یک پژوهش باید نظاممند، پویا، اثربخش، یکپارچه، هدفمند، کارا، اطمینان بخش و دارای تعاملات فعال باشد.
مدیر طرح و برنامه و سیاستگذاری امور پژوهشی مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران با اشاره به اینکه بند «ج» تبصره ۲۰ نظامنامه پژوهشی شهرداری پایتخت، مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران را موظف کرده است که در سال ۱۳۹۴ سامانه پژوهشیار را در پرتال شهرداری تهران و مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران بارگذاری کند، تصریح کرد: با این روش از موازی کاری در انجام پروژههای پژوهشی جلوگیری خواهد شد.
سفاری ادامه داد: همچنین کلیه قسمتهایی که در شهرداری تهران اقدام به انجام فعالیتهای پژوهشی میکنند، موظف به بارگذاری اطلاعات و عملکرد خود در این سامانه هستند.
وی تأکید کرد: در فاز اول؛ طی مدت ۱۰ روز کاری واحدهای اجرایی (مناطق ۲۲ گانه و معاونتها)، سازمانها و شرکتهای وابسته به شهرداری تهران باید فعالیتهای پژوهشی سال جاری خود را در این سامانه بارگذاری کنند و در فاز دوم نیز اطلاعات مربوط به پروژههای پایانیافته را در این سامانه ثبت خواهیم کرد.
سفاری خاطرنشان کرد: قصد داریم با وارد کردن اطلاعات در سامانه پژوهشیار به سمت مستندسازی اطلاعات و مدیریت پژوهشها در شهرداری تهران حرکت کنیم.
مدیر طرح و برنامه و سیاستگذاری امور پژوهشی مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران در پایان تاکید کرد: معتقدیم با استفاده از مستندسازی یافتههای پژوهشی میتوان گامهای مؤثری را در جهت کاربست و اجرایی کردن فعالیتهای پژوهشی انجام داد.
نظر شما