به گزارش خبرنگار مهر، تیم القادسیه کویت و نماینده امارات در آخرین بازی از دومین روز رقابت های جام باشگاه های فوتسال آسیا، شامگاه شنبه در سالن ۲۵ آبان اصفهان به مصاف هم رفتند.
در نیمه اول این دیدار، نماینده کویت بازی را هجومی آغاز کرد و در کمتر از ۲ دقیقه توسط محمد طاهری به گل رسید که این گل را داور مردود اعلام کرد. چهار دقیقه بعد البسام گل اول تیم کویتی را به ثمر رساند اما خوشحالی القادسیه چندان طول نکشید و در دقیقه ۸، یوسف محمد بازی را به تساوی کشاند.
در ادامه نبض بازی در دست یاران محمد طاهری بود و در دقایق ۱۴ و ۲۰ توسط داریو و البسام دو گل به ثمر رساندند و بازی با نتیجه ۳ بر ۱ در نیمه نخست به پایان رسید.
در نیمه دوم همه چیز به نفع القادسیه پیش رفت و این تیم شش بار دیگر توانست دروازه حریف اماراتی را باز کند. محمد طاهری (۲ گل)، عبدالرحمن الطوایل (۲ گل) البادی و داریو گلزنان تیم کویتی در این نیمه بودند.
در نهایت این دیدار با نتیجه ۹ بر ۱ به سود تیم القادسیه کویت به پایان رسید.
با نتیجه به دست آمده نماینده امارات با دو شکست سنگین حذف شد و تیم القادسیه به دلیل تفاضل گل بهتر، بالاتر از نماینده ایران در رتبه نخست گروه A قرار گرفت.
دو تیم تاسیسات دریایی ایران و القادسیه کویت برای تعیین تیم اول این گروه، فردا و از ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف هم می روند.
نظر شما