به گزارش خبرگزاری مهر، احمد کلانتری داور بخش فیلم و فیلمنامه هشتمین جشنواره رسانه ای «شهید آوینی» گفت: تاکنون برندگان اول تا سوم در هر بخش مشخص شده اند و کل داوری ها از ابتدا تا انتها در ۴ روز کاری به صورت فشرده انجام شده است.
داور جشنواره بین المللی انیمیشن کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اعلام کرد: در مجموع ۷۵ اثر در بخش های مختلف فیلم، فیلمنامه و مستند شرکت کردند و قضاوت با توجه به زمان، دکوپاژ و انضباط فیلمنامه صورت گرفته است. قالب برنامه ها عمدتا مستند بود همچنین دو اثر داستانی به داوری رسید که به علت تعداد کم آثار مناسب این بخش بهتر بود بررسی آن ها به دوره های بعد موکول شود. در نهایت با بررسی آثار باید گفت در این دوره از جشنواره ما شاهد حضور شرکت کنندگان آزاد هم بودیم.
وی در مقایسه جشنواره «شهید آوینی» با جشنواره های دیگر افزود: در این جشنواره کارها بر مبنای بودجه و سوژه های آزاد مورد ارزیابی قرار گرفت. وقتی ما نام آثار شرکت کننده در یک جشنواره را می بریم، انتظار این است که حداقل استانداردها رعایت شود تا شاهد مشکلات فنی و اشکالات صدا نباشیم. در آثاری که محدودیت بودجه ای نداشتند و مبنا تنها علاقه و استعداد بود، خروجی کارها بهتر بود و این نوید را می داد که ما در آینده هنرمندانی با آثار بهتر خواهیم داشت.
داور جشنواره تولیدات مراکز استان های صدا و سیما عنوان کرد: در مجموع به خصوص در مورد برخی از استان های محروم شاهد آثار خوبی بودیم که نشان دهنده آینده روشن فیلمسازان این استان ها است.
کلانتری در پایان درباره اهمیت این جشنواره توضیح داد: قطعا وجود این جشنواره و رقابتی که در میان آثار وجود دارد باعث شناسایی و شکوفایی برخی استعدادهای نهفته می شود و در دل همین جشنواره ها افرادی شناخته و معرفی شده اند که این امر پایه و اساس هر نوع جشنواره ای است.
اختتامیه هشتمین جشنواره ملی دوسالانه رسانه های بخش کشاورزی (یادواره «شهید آوینی») در سه بخش مسابقه، کارگاهی و جنبی در مردادماه سال جاری در استان کرمانشاه برگزار خواهد شد.
نظر شما